Accesorii utile pentru telefon

Ca si mine … daca ai ajuns aici cu siguranta esti unul dintre utilizatorii noului Iphone X, telefon de ultima generatie lansat de compania Apple chiar anul acesta. Acest smartphone mult asteptat de noi toti, cei mai fideli fani ai companiei californiene, in opinia mea trebuie utilizat cu multa grija, cu atingeri soft!!!! avand in vedere calitatile tehnice mai exact ecranul care ocupă aproape întreaga suprafață a părții frontale in proportie de 83% fata de celelalte modele la care procentul era de mai mic, practic marginile fiind insesizabile si spatele realizat in totalitate din sticla, cu care a fost prevazut consider ca husa sau carcasa si folia de protectie vor fi accesoriile indispensabile ale aparatului aniversar.

Multi utilizatori poate vor fi impotriva mea incercand sa evite husa de protectie considerand ca telefonul isi schimba considerabil aspectul si forma cu care initial a fost conceput dupa introducerea intr-o husa, afirmatie total neadevarata. Cautarea modelului de husa potrivit gustului fiecaruia in cadrul companiei BrandGSM de unde mi-am achzitionat eu husa la sectiunea huse iPhone X  sau la alt producator ne va ajuta sa gasim ceva pe gustul fiecaruia. Modelul ales de mine este Lemontti silicon transparent confectionata din silicon solutia perfecta pentru protectia telefonului impotriva zgarieturilor, prafului si loviturilor, pastrand in acelasi timp forma initiala a telefonului.

Consider ca telefonul este aparatul/ accesoriul idispensabil zilelelor noastre cu utilitate permanenta atat in timpul zilei fie la serviciu, in muncile casnice, agricole etc. cat si la petreceri si alte evenimente de gala, oricata grija am avea de el, utilizarea in permaneta in diverse medii face ca in timp semnele uzurii sa apara pe suprafata lui chiar daca ele sunt proiectate si construite sa reziste in timp. Husa sau carcasa in care alegem sa il pastram ii poate prelungi considerabil atata durata de viata cat si aspectul estetic, lucru care vorbeste despre noi precum igiena personala.