Baterii auto la cel mai bun preț

Bateria auto este una dintre cele mai importante piese a automobilului, practic fără ea mașina nu poate funcționa. De cele mai multe ori nu acordăm atenția cuvenită și ne trezim că rămânem în drum deoarece bateria ”a murit”.

Este un caz foarte fericit și suntem norocoși dacă doar am rămas pe drum fără să provocăm un accident nefericit. Tu ce crezi, merită să-ți pui viața în pericol, și mai ales a celor din jur din motive precum, nepăsare, neatenție sau dezinteres total?

Pentru a nu te afla în situația de a regreta cumplit că te-ai urcat la volan fără să te asiguri înainte, noi îți recomandăm să-ți schimbi bateria auto cel puțin o dată la 3-5 ani.

Există șoferi care uită cu anii de bateria auto și își aduc aminte că trebuie schimbată doar când mașina nu mai pornește deloc. La fel ca orice piesă, în timp bateria auto se uzează și îmbătrânește, lucru care duce la expresia de ”mi-a murit bateria”.

Cum știi că a sosit momentul să-ți schimbi bateria? Păi, în primul rând dacă observi că indicatorul din bord rămâne aprins și nu se mai stinge,acest lucru indică că bateria ta este defectă. Totodată, dacă mașina pornește mai greu decât de obicei, este un lucru cert că mașina ta are nevoie de o baterie nouă, prin urmare a sosit vremea să faci cumpărături neprevăzute.

În sezonul rece bateria tinde să se strice mai repede decât de obicei, din cauza opririlor sau pornirilor prea dese sau că bateria nu este lăsată suficient de mult la încărcat înainte de a porni la drum.

Nu recomand să porniți la drum dacă știți și sunteți conștienți că mașina voastră are probleme. Ok, nu te gândești la tine și nu-ți pasă ce pățești, dar dacă doamne ferește intri într-o mașină unde se află copil la bord? Nici nu vreau să mă gândesc, aceste lucruri trebuie evitate cât mai mult cu putință.

Am întâlnit persoane care nu știau sigur dacă să cumpere baterii auto online sau din direct din magazinele fizice. Înclin să cred că cel mai bine este să studiați foarte bine piața din România, fie online sau magazinele fizice, până găsiți produsul care vă mulțumește cel mai mult. De cele mai multe ori online aveți oportunitatea de a cumpăra mai ieftin.

Când spun ieftin mă refer la ieftin și bun. Nu mă refer la piesele acelea auto ieftine care durează până dai o tură cu mașina. Nu știu dacă știți, dar online aveți șansa să găsiți același produs din magazinul fizic doar că are un preț mult mai mic. De ce? Ei bine, în ultima vreme totul se face online, de la programări la medic până la cumpărarea pieselor de mașină.

În mediul online există o competiție foarte mare între persoanele care vând și comercializează baterii auto. Pentru a atrage câți mai mulți clienți, patroni sunt nevoiți, de cele mai multe ori, să creeze oferte cât mai avantajoase. Tocmai de aceea, online este mai ieftin.

Spre exemplu, bateria auto TUDOR HIGH-TECH 77 Ah TA770 are prețul inițial de 450 de lei, dar pe site-ul www.acu-shop.ro are prețul de doar 420 de lei, prin urmare beneficiezi de 30 de lei reducere. Sau și mai avantajos, bateria auto TOPLA TOP 78 Ah 118678 are prețul întreg de 380 de lei, dar produsul având parte de o reducere semnificativă, 40 de lei îi vei economisi, prin urmare vei plăti doar 340 de lei pe baterie.

Eu acum am oferit doar două exemple, pentru a descoperi întreaga gamă de produse vă recomand să accesați site-ul menționat mai sus. Aici veți găsi de cumpărat atât baterii auto cât și baterii moto sau ATV.

În nici un caz să nu cumpărați bateria auto care este cea mai ieftină, doar să economisiți câțiva bănuți. Bateria auto se alege în funcție de capacitatea de care ai nevoie, astfel riști să nu-ți pornească mașină deoarece bateria are o capacitatea prea mică sau prea mare de stocare a electricității. În privința brandului, aici situația este discutabilă deoarece acest lucru tine de preferințele fiecăruia și de câți bani dispune.

Totuși, pentru a prelungi durata de viață a bateriei auto și pentru a nu întâmpina probleme neprevăzute este recomandat verificarea periodică de către un specialist, cel puțin o dată pe an sau la fiecare revizuire.