Ce este lipoaspiratia?

Traim niste timpuri in care toate alimentele contin E-uri si chimicale care ne afecteaza sanatatea considerabil si provoaca obezitate. Acesti factori sunt accelerati si intretinuti in acelasi timp si de nivelul de stres ridicat pe care il au majoritatea oamnilor si de lipsa timpului de a face exercitii fizice. In ciuda tuturor acestor impedimentelor, fiecare om doreste sa arate cat mai placut fizic si sa aiba o greutate optima.

Din fericire stiinta, medicina si tehnologia au evoluat considerabil in ultimii ani si s-au inventat o multime de solutii pentru a ne face sa aratam exact asa cum ne dorim fara mari eforturi si mult timp pierdut.
Procedurile corporale cele mai des folosite pentru lipoaspiratie sunt : Aqualipo cu Body-Jet, Velashape II si Mezoterapie, marirea nechirurgicala a feselor cu grasime sau macrolane, ridicarea feselor cu microfibre, modelarea gambelor cu macrolane sau implant, tratamentul transpiratiei excesive.

Lipoaspiratia mai este denumita si liposuctie sau liposculptura si este o metoda de indepartare a depozitelor adipoase din zone care sunt genetic programate ca fiind greu de redus, cum ar fi : coapse, fese, solduri,abdomen. Aceasta nu este o metoda de slabit, ci este doar de conturare a corpului si de simulare a vointei pentru a obtine dimensiunile dorite. Acest tip de operatie se practica din anii ’80 si este considerata cea mai populara interventie de chirurgie estetica din SUA.

Pacientii care pot beneficia de aceasta interventie trebuie sa indeplineasca niste standarde, si anume sa aiba greutatea corporala apropiata de normal, cu pielea elastica, sa fie sanatosi fizic si psihic, dar care au depozite de grasime in exces localizate in anumite zone. Varsta nu are nici o importanta, totusi pielea varstnicilor nu mai este la fel de elastica si nu se pot obtine niste rezultate estetice la fel de eficiente ca in cazul unei persoane de varsta medie.

Lipoaspiratia prin Body-Jet este un tratament revolutionar care “spala” grasimea din interiorul corpului cu un sistem de indepartare a grasimii pe baza de apa. Aceasta metoda provine din Asia si este foarte populara in SUA datorita multiplelor avantaje pe care le ofera, respectiv: procedura este minim invaziva si blanda, tratamentul este permanent, efectele secundare sunt reduse, recuperare rapida, rezultate excelente.
VELASHAPE II, care este cel mai performant tratament anticelulitic ce are la baza revolutionara tehnologie ELOS, care este o combinatie foarte puternica de frecvente radio bipolare, raze infrarosii, role mecanice si vacuum, reusind asfel emanarea unei calduri concentrate catre straturiile profunde si catre cele superficiale ale dermei.. Aceasta este o metoda foarte eficienta de remodelare corporala.

Modelarea feselor si a sanilor cu grasime proprie se mai numeste si lipofiling si procedura consta in extragerea grasimii corporale prin liposuctie asistata prin apa si reinjectarea acesteia la nivelul feselor si sanilor. Este un proces cu dulbu avantaj in randul clientelor, deoarece isi maresc sanii sau fesele si scapa si de grasimea inestetica de obicei de la nivelul abdomenului.

Ridicarea feselor cu microfibre este metoda potrivita pentru persoanele activa ce isi doresc un aspect cat mai armonios. Avanatajele acestei metode sunt : absenta cicatricilor, recuperare totala imediata, dureri aproape inexistente, aspect final natural, rezultate pe termen lung.

Modelarea gambelor cu macrolane presupune injectarea gelului biodegradabil, folosit prin augmentarea non chirurgicala a sanilor, ffeselor,gambelor, abdomenului si remodelarea concavitatilor post-lipoabsorbtiei. Nu este necesara anestezie totala si nici recuperare dupa acest proces.