Sfaturi in folosirea castii de copiat

Studentii si elevii viseaza sa inteleaga perfect importanta unor cunostinte solide in domeniul lor. Cu toate acestea, exista si situatii imprevizibile si diferite in viata care ii determina sa triseze la un examen. Vestea buna este ca nu trebuie sa intri in panica in timpul unui examen asta datorita castii de copiat.

Numerosi studenti si elevi din intreaga lume au incercat cel putin o data casca de copiat fara fir, aceasta din urma este din ce in ce mai populara si mai folosita. Obtine o experienta pretioasa si utila cu privire la modalitatea de a trisa in timpul unui examen citind randurile de mai jos.

Cum sa ascunzi casca secreta? Principalul avantaj al unei casti de copiat este oferit de caracterul sau indetectabil datorat unei dimensiuni minuscule si a culorii aparatului, aproape de nuanta pielii ; casca de copiat cu camera video se ascunde in totalitate in interiorul urechii si nu poate fi remarcat nici macar de persoana care se afla langa tine la examen sau de persoana cu care vorbesti.

Casca de copiat este livrata cu un emitator Bluetooth care trebuie ascuns in egala masura. Daca folosesti o casca Bluetooth standard ai nevoie sa o asezi in jurul gatului si sa o ascunzi sub haine. Iata de ce in timpul unui examen ai nevoie de un pulover, o vesta sau o camasa cu un guler mai inalt. Oricum ar fi, inainte de examen ar trebui sa incerci  aceasta varianta de ascundere acasa si sa te asiguri de faptul ca dispozitivul folosit pentru a trisa este complet invizibil si ca nu poate fi vazut de altii cand umbli, cand te asezi sau atunci cand te ridici. Toate tipurile de emitatoare Bluetooth sunt eficiente pentru a copia la un examen, il poti alege in functie de perferintele personale.

Cum stabilesti conexiunea cu persoana care iti dicteaza raspunsurile? Cum sa copiezi la un examen fara sa dai de banuit? Principala greseala pe care o fac cei care copiaza pentru prima data este urmatoarea –  se fac ca tusesc, stranuta sau bat in emitator pentru a intra in contact cu persoana de la celalalt capat al firului. Insa, aceste actiuni sunt mult prea evidente. Cel mai bine este sa apesi pe un buton al telefonului mobil, stabilit in prealabil, pentru a-i sa semnalul persoanei care iti va dicta raspunsurile.

Vorbeste mai incet. Alegerea persoanei potrivite pentru a-ti dicta raspunsurile este esentiala. Aceasta ar trebui sa cunoasca bazele subiectului pentru a fi in masura sa reactioneze rapid.

rca-ieftin.ro