Transforma-ti garsoniera intr-un adevarat penthouse

Cu totii ne dorim o locuinta spatioasa unde putem incorpora tot confortul pe care ni-l dorim. Insa, acest lucru nu este intotdeauna posibil. Fie din motive financiare, fie din comoditate, cei care si-au ales o garsoniera ca sa le fie locuinta, se confrunta mereu cu aceeasi problema:

lipsa spatiului. Fiind vorba, de cele mai multe ori, de o camera ce poate fi folosita si pe post de living si dormitor, garsonierele mai au o bucatarie si o baie. Cei norocosi au parte si de balcon.

Pe internet exista o multime de sfaturi despre amenajare garsoniera pentru a putea beneficia la maxim de spatiul acesteia.

In functie de garsoniera pe care o detineti, puteti sa incercati sa aplicati pereti despartitori care sa delimiteze camera intr-un mini living si o camera de odihna. Cei care detin si balcon la garsoniera lor pot sa mute bucataria in balcon castigand inca o camera. Aceasta este numai o idee din multe alte planuri de renovare, pe care le putem gasi pe tettu.ro

De asemenea, trebuie luat in considerare si mobilierul, deoarece acesta poate sa ia mult loc din spatiul garsonierei. Cel mai bine este sa incorporati mobilier minimalist ce poate fi multifunctional precum o canapea extensibila cu lada sau un pat care se poate strange.

Tot pe tettu.ro puteti gasi o multime de idei pentru amenajarea bailor mici. Ideile propuse pe site-ul tettu.ro sunt ideale pentru baile garsonierelor sau ale altor locuinte cu putin spatiu pentru baie. Atunci cand doriti sa castigati mai mult spatiu in baie, luati in cosiderare mobilierul de perete, deoarece acesta nu v-a ocupa o suprafata mare.

De asemenea, este intotdeauna indicat sa suprapui obiecte, deoarece prosoapele, deodorantele si alte obiecte de ingrijire pot fi puse deasupra, pe un raft.

Tettu.ro iti transforma casa in locuinta de vis, folosind idei mari si un buget mic.