3 tehnologii ce îți pot oferi un somn mult mai bun

3 tehnologii ce îți pot oferi un somn mult mai bun
Sursa foto: https://pixabay.com/en/sleep-bed-woman-bedroom-sleeping-1209288/

Pentru că nimic nu se compară cu un somn odihnitor, ce îți poate reîncărca peste noapte bateriile de care ai nevoie pentru o zi plină la birou, tehnologia îți poate fi de mare ajutor în această privință. Cum? Printr-o monitorizare activă și în timp real a somnului de care te bucuri, pentru a te trezi mai odihnit ca niciodată. Haine, brățări sau aplicații SMART, toate acestea a fost gândite special pentru a-și face loc în dormitorul tău, atunci când dormi. Despre cum funcționează acestea, precum și despre avantajele pe care un astfel de device le aduce somnului, discutăm chiar acum, în rândurile de mai jos:

Aplicații pentru un somn mai bun

Aplicațiile te ajută să dormi mai bine, oferind soluții pentru a te odihni așa cum trebuie, în fiecare seară. Poți avea un iPhone 8, un Huawei P20 sau un orice alt smartphone de ultimă generație, pentru ca tu să te bucuri de o calitate mai ridicată a somnului. Pe lângă funcțiile de bază, precum cea de snooze sau alarmele cu muzică ambientală, o aplicație pentru un somn mai bun ține pentru tine un jurnal al somnului, cu orele pe care le-ai dormit în fiecare noapte, consumul de cafea de dimineață și alimentele pe care le-ai servit înainte de culcare. Poți monitoriza astfel până la 30 de nopți consecutive, pentru a-ți face o idee de ansamblu despre calitatea somnului tău, precum și despre cum poate fi aceasta îmbunătățită.

Pijamale 2.0

Uită de vechile pijamale în dungi, pentru că tehnologia te trimite astăzi la culcare în haine ce te ajută să înțelegi mult mai bine modul în care dormi peste noapte. Dotate cu un cip aflat în buzunarul de la piept, pijamalele 2.0 îți monitorizează în timp real respirația, precum și cele mai importante etape ale somnului, din timpului nopții. Informațiile culese sunt trimise rapid pe smartphone sau pe laptop și la fel ca în cazul aplicațiilor, pot oferi date vitale despre problemele cu somnul pe care le poți întâmpina, precum și despre posibilele cauze ale acestora.

Alarma SMART

Nimeni nu suportă alarmele de dimineață, pentru că oricând ar suna, avem impresia că parcă nu am dormit suficient. Ei bine, o alarmă SMART duce totul la următorul nivel. Zeo este o aplicație atât pentru Android cât și pentru iOS, ce monitorizează îndeaproape etapele somnului tău, reușind să identifice întotdeauna momentul oportun pentru a te trezi. Care este avantajul acesteia? Sună exact atunci când somnul tău se află în faza cea mai ușoară a sa, pentru a te trezi mereu plin de energie. iPhone 8 sau Samsung Galaxy S9? Nicio problemă, pentru că trezindu-te de acum cu această alarmă SMART, diminețile tale vor fi mult mai energice.

Iată 3 moduri prin care tehnologia îți poate oferi un somn mult mai liniștitor, în absolut fiecare noapte. De ce acest efort de a transforma somnul într-o experiență mult mai plăcută? Pentru că nimic nu se compară cu o zi plină de energie și tonus mental pozitiv, mai ales atunci când ai o mulțime de lucruri de făcut, iar somnul din noaptea precedentă este de partea ta în rezolvarea lor.

rca-ieftin.ro