7 motive pentru care merită să-ți cumperi o Bicicletă Fat Bike Phantom

fat bike

Bicicleta este fără doar și poate cea mai ușoară și economică metodă de a te deplasa în România. Datorită traficului infernal și aglomerației din oraș tot mai mulți români decid să-și achiziționeze o bicicletă Fat Bike Phantom Set

Ciclismul este un sport care are numeroase beneficii pentru sănătate, motiv pentru care îndemn tot mai multă lume să se apuce de acest sport, fie de nevoie sau din simplă pasiune.

Cumpărarea unei biciclete poate fi o adevărată problemă dacă ești începător și nu știi ce să alegi. În primul rând trebuie să ți cont de nevoile și preferințele tale.

Îți place să te plimbi cu bicicleta prin oraș sau organizezi și excursii cu prietenii în natură? De cele mai multe ori, cei care decid să-și achiziționeze o bicicletă optează pentru una multifuncțională. În felul acesta, își pot face treaba pe care o au în oraș, dar totodată pot participa la excursiile cu prietenii în natură. Ce poate fi mai frumos decât să admiri minunile pe care ni le oferă natura, să te bucuri de liniște și să respiri aer curat și proaspăt?

În continuare îți voi prezenta 7 motive pentru care trebuie să-ți cumperi și tu o bicicletă Fat Bike.

   1. Prețul

Odată ce investești o sumă de bani într-o bicicletă multifuncțională, în scurt timp îți vei scoate investiția făcută și vei realiza că ai făcut o afacere foarte bună.

Cu o bicicletă normală nu vei putea să faci drumeții în natură, cauciucurile nu sunt făcute pentru drumuri denivelate și pietruite. Totodată, șaua nu a fost concepută să-ți ofere siguranța de care ai nevoie pe un drum denivelat și plin de gropi.

În comparație cu mașină, bicicleta nu consumă benzină și nu costă foarte mult să o repari.

   2. Economisești timp

Cât timp pierzi în trafic, indiferent dacă ai mașină personală sau circuli cu transportul în comun? Încet, încet a început și în România să se construiască piste pentru bicicliști, lucru care mă bucură enorm de mult.

3. Ești mult mai activ

Marea problemă a oamenilor este sedentarismul, preferăm să fim cât mai comozi și dacă se poate să nu depunem absolut deloc efort fizic. În perioada când am locuit în Anglia am văzut oameni la costum care mergeau la muncă cu bicicleta.

Bicicleta te ajută să devii o persoană mai activă, cu multă energie și chef de viață. În zilele de weekend o simplă plimbare cu bicicleta prin parc te poate ajuta să te relaxezi și să-ți încarci baterile pentru o nouă săptămână de muncă.

4. Este mult mai ușor de întreținut

Ați observat că taxele la mașini se scumpesc pe zi ce trece? Să nu mai menționezi că trebuie plătit impozitul anual și inspecția tehnică. Dacă se mai și strică o piesă importantă la mașină, poți să-ți iei adio de la ea dacă nu dispui de o sumă majoră de bani pentru a o repara.

Ce bine că bicicleta nu are nevoie de toate aceste lucruri.

  5. Utilizare pe termen lung

Fat Bike Romania Phantom SET sunt realizate din piese de cea mai bună calitate, motiv pentru care durata de viață este prelungită considerabil dacă este întreținută corespunzător de către deținător.

 6. Un mediu curat, o viață sănătoasă

Cu siguranță ai văzut tot felul de campanii inițiate de către oameni pentru a proteja mediul înconjurător. Față de mașină, bicicleta nu are nevoie de combustibil pentru a funcționa.

Dacă ai ocazia încearcă și tu pe cât puțină să ajuți la reducerea poluării aerului.

 7. Suport online, garanție inclusă și drept de retur

Slei.ro este un site care pune preț pe clienți săi și îi tratează ca atare. Dacă produsul comandat nu corespunde cu ce ai primit îl poți retuna în termen de 14 zile și îți primești bani înapoi. Este foarte important ca produsul să fie intact, fără să prezinte urme de folosire astfel nu vei mai putea returna produsul.

Dacă nu știi ce să alegi poți suna la numărul de telefon 0774 533 019 pentru a cere mai multe informații. Un specialist în domeniu va lua legătura cu tine și te va îndruma să iei cea mai bună și avantajoasă decizie pentru tine.

Garanția este un aspect de care orice client ar trebui să țină cont. Timp de 12/24 de luni produsul beneficiază de reparație gratuită, atâta timp cât produsul este defect din fabrică.

rca-ieftin.ro