ABD Computer – sfaturi pentru achiziționarea unor monitoare second hand performante

Folosit în domeniul IT, al telecomunicațiilor și al prelucrării datelor, monitorul este dispozitivul indispensabil în realizarea proiectelor propuse.

Decizia de achiziție este influențată de bugetul disponibil și de activitatea de bază ce urmează a fi întreprinsă cu ajutorul acestuia. În cazul în care există o oarecare limitare a bugetului, alegerea unor monitoare second hand de calitate reprezintă varianta cea mai potrivită.

În ce situații cumpărăm un monitor PC ieftin?

Trecând peste opinia generală, cum că produsele second hand nu sunt performante, nu pot fi întrebuințate pe termen lung și nu aduc rezultatele dorite, amintim că astăzi există firme specializate (cum este, de exemplu, ABD Computer) care verifică funcționalitatea acestor produse, înainte de a fi puse în vânzare.

Cu alte cuvinte, un monitor ieftin, cumpărat dintr-un magazin de specialitate, nu trebuie pus niciodată sub semnul îndoielii în ceea ce privește operarea și funcționarea sa, spun experții ABD Computer.

Gama de monitoare PC second hand este destinată anumitor grupuri de persoane:

  • angajații unei firme, care au nevoie de un device cu ajutorul căruia să-și ducă la bun sfârșit task-urile și proiectele. Pentru aceștia, aspectul exterior al monitorului nu are o așa mare importanță, atât timp cât își pot face treaba cu el;
  • oamenii obișnuiți care nu țin cont de specificațiile extra ale unui monitor sau de design-ul ultra modern, ci mai degrabă de modul în care acesta răspunde la comenzi și măsura în care duce cu succes la îndeplinirea scopului pentru care a fost cumpărat;
  • cei ce nu dispun de o sumă suficient de mare de bani pentru a investi într-un produs nou.

Dacă angajații firmei și experții IT știu ce specificații să caute într-un monitor, categoriile celor limitați de buget și a celor care nu caută specificații ultra moderne, au ușoare dificultăți în alegerea unui monitor bun. Pentru ei, echipa calificată a firmei ABD Computer (firmă specializată în industria IT Refurbished) recomandă urmarea câtorva sfaturi pentru o decizie înțeleaptă.

Sfaturi pentru alegerea unor monitoare de calculator performante

Înainte de toate, sfatul tuturor specialiștilor este ca monitorul să fie cumpărat de la un distribuitor de renume. Doar în felul acesta consumatorii au garanția unui produs de calitate.

  •  Setarea clară a obiectivelor

Care este scopul pentru care achiziția unui monitor ieftin este necesară? Fie că cel actual nu mai funcționează optim, fie că jobul ne determină să alegem o generație mai performantă, este important să știm care sunt activitățile la care monitorul ne va fi de folos zilnic. Setarea obiectivelor reprezintă punctul de pornire în cumpărarea device-ului adaptat nevoilor proprii.

  •  Alegerea diagonalelor monitoarelor

Produsele din categoria monitoare de calculator sunt destinate, în primul rând, celor ce au nevoie sau își doresc un câmp vizual mai mare. Vorbim despre cei ce lucrează cu programe de proiectare 3D sau de grafică sau de persoanele ce își doresc să vizualizeze filmele sau serialele pe un ecran mai mare. Membrii echipei ABD Computer recomandă achiziționarea monitoarelor SH de la 19 inch în sus.

  •  Opțiunea pentru rezoluția optimă

Între variantele Full HD și cele 4K (adică de 4 ori Full HD), specialiștii spun că diferențele sunt insesizabile ochiului uman. De aceea, recomandarea se îndreaptă către variantele Full HD, pentru care se va plăti un preț mult mai mic, față de cel al monitoarelor 4K. Întotdeauna se recomandă alegerea ponderată a specificațiilor (doar a celor pe care știm sigur că le vom folosi la potențial maxim).

  •  Încrederea într-un brand de renume

Este complet nerecomandată alegerea oricărui dispozitiv din domeniul IT de la un brand necunoscut, doar pentru aspectul prețului accesibil. Samsung, LG, Philips, Lenovo, HP, Dell, Acer și Fujitsu sunt printre cele mai mari și de încredere branduri internaționale, spre care este recomandat să ne orientăm în gama de monitoare SH.

ABD Computer – încredere, calitate și prețuri corecte

Companie specializată în industria IT Refurbished, ABD Computer se află în topul primelor 3 firme din România ce oferă un grad ridicat de încredere pentru produsele SH. Garanțiile extinse oferite la achiziționarea oricărui produs, alături de serviciile de service și consultanță în domeniu, îi determină pe oameni să aleagă site-ul abdcomputer.ro ori de câte ori caută produse second hand de calitate, funcționale și atent verificate.

Orice utilizator aflat în căutarea monitorului adaptat nevoilor sale poate arunca un ochi pe site-ul firmei. În cazul în care device-ul se dovedește incompatibil cu așteptările sau nevoile sale, îl poate returna în termen de 90 de zile de la primirea comenzii.

rca-ieftin.ro