Allview lansează smartphone-ul P6 PRO

Allview lansează astăzi smartphone-ul P6 PRO, acesta oferă conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM-uri încorporate. Viteza de download ajunge până la 150Mbps. 

P6 PRO dispune de o baterie Sony de 3140mAh care oferă  până la 392 de ore în stand-by și 820 de minute de convorbire. Cu toate că acumulatorul încorporat are o capacitate considerabilă, grosimea telefonului nu depășește 8,1 mm. Încărcătorul de 2A împreună cu tehnologia Fast charging integrată permite o încărcare completă în mai puțin de două ore.

Allview P6 PRO (4)

“Liniile definitorii ale terminalului P6 PRO au fost trasate de așteptările clienților noștri. Este un telefon cu autonomie sporită și încărcare rapidă ce se distinge prin performanțe acustice remarcabile, prin captarea imaginilor în luminozitate redusă datorită deschiderii diafragmei f/2.0 și celor 4 lentile optice și nu în ultimul rând prin armonia formei sale. Iar prețul său avem convingerea ca îi va încânta cel mai mult pe utilizatori”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

P6 PRO are un display de 5 inch HD IPS și redă imagini la rezoluția 1280×720 de pixeli. Smartphone-ul are un design atrăgător, este subțire, iar marginile sunt ușor rotunjite. Grație funcției „Smart awake” telefonul va intui dorințele utilizatorului printr-o atingere “codată”: ecranul se deblochează la dubla atingere, iar desenarea unei simple litere pe ecran conduce direct către aplicația dorită.

Allview P6 PRO (3)

Noul device dispune de un procesor Quad Core pe 64-bit și o soluție grafică Mali T720 care asigură o utilizare fluentă a smartphone-ului. Memoria Flash de 8GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB. Dispozitivul rulează sistemul de operare, Android 5.1, Lollipop.

Camera principală cu Autofocus BSI oferă o rezoluție de 8MP, filmează la rezoluție HD și cu ajutorul LED Flash-ului capturează imagini calitative chiar și în condiții de iluminare scăzută. Deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea unei cantități mai mari de lumină către senzor, pentru fotografii mai luminoase.

P6 PRO poate fi achiziționat prin precomandă începând de astăzi, 5 noiembrie, iar livrările vor fi efectuate după 13 noiembrie. Prețul telefonului este de 749 lei.