Ambalaje personalizate pentru afacerea ta

Deși se spune să nu judecăm o carte după o copertă, de cele mai multe ori ambalajul vinde. Cel puțin, în cazul meu ca și client, în momentul când cumpăr ceva și am de ales între două produse, ambalajul este cel care mă convinge cel mai mult.

Ambalajele personalizate sunt la mare căutare în România și toți mai mulți oameni cu afaceri apelează la această metodă pentru a-și vinde produsele. Prin intermediul ambalajelor își pot arata unicitatea, pot crea un ambalaj care să îi reprezinte într-o oarecare măsură.

Un lucru la fel de important este că o să ai ambalaj unic, te vei putea diferenția de ceilalți antreprenori. Existând pe piață o multitudine de produse, din diferite domenii, este foarte greu să te faci remarcat.

Totodată, clienții sunt foarte pretențioși și aleg doar ce consideră că este mai bun pentru ei. Motiv pentru care trebuie să le satisfaci nevoile personale și să comercializezi doar produse de calitate, cu un ambalaj unic.

În funcție de activitatea ta, poți crea ambalaje în culori vibrante sau mai simple. Uneori, simplitatea vinde cel mai bine. Totul depinde de tine.

Spre exemplu, dacă comercializezi sucuri și produse care conțin alcool, îți poți atașa logo-ul campaniei direct pe sticlă.

Trebuie să recunoști, de fiecare dată când ai intrat într-o cafenea aveau pahare foarte colorate. Până și automatele de cafea au pahare personalizate.

Prețul unui astfel de produs este de numai câțiva bănuți. Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile care depășesc suma totală de 2000 de lei.

 

Nu subestima impactul elementelor grafice de pe produs deoarece contează la fel de mult ca și calitatea produsului. Înainte de a apela la o firmă care se ocupă cu personalizarea ambalajelor trebuie să realizezi un plan, și anume, produsele vor fi vândute în mediul online sau în magazine fizice, deoarece dacă te axezi doar pe faptul că produsele tale vor fi vândute online, unde poți modifica culorile produselor, vei pierde încă de la început clienți.

În primul rând, produsele care stau pe raft trebuie să atragă privirile clientului încă de la început. Impactul vizual este cel care atrage prima oară clienți, după care calitatea și ingredientele pe care le au. Dacă ambalajul nu este cu nimic deosebit față de alte produse, clientul nici nu își va îndrepta atenția către el.

Numele produsului joacă un rol la fel de important, acesta trebuie să reprezinte exact ce vinzi și ce beneficii are pentru cumpărător.

Nu trebuie să fii multifuncțional și să te pricepi la toate dacă vrei să ai succes pe piața din România, și de ce nu și în Europa. Pentru asta există firme speciale care se vor ocupa de ce ai tu nevoie pentru a avea succes.

Ambart vine în ajutorul antreprenorilor la început de drum care nu știu prea multe despre ambalajele personalizate. Dacă nu știi exact ce îți dorești, poți cere consultanță și vei primi propuneri și idei personalizate optime pentru afacerea ta.

Fiind o echipă profesională, Ambart și-a câștigat de-a lungul anilor clienți fideli, care se reîntorc ori de câte ori lansează un produs nou și au nevoie de un ambalaj unic, de cea mai înaltă calitate.

În funcție de necesitățile tale poți alege pachetul care ți se potrivește, basic, premium sau deluxe. Amabrt oferă ambalaje personalizate pentru o multitudine de produse, tot ce ai de făcut este să îi contactezi pentru a cere o oferă personalizată special pentru tine.

Date de contact:

Adresă: strada ORASTIEI NR. 10 depozit 24

S.C. AMBART S.R.L.

RO29363101

Program: Luni – Vineri — 09:00 – 17:00

Telefon: 0264-708799

Mail: vanzari@ambart.ro

Sau le poți trimite un mesaj cu ajutorul formularului ce îl găsești pe site-ul www.ambart.ro