Avantaje ale unei case pe structură metalică

Nu există nicio diferență în ceea ce privește proiectarea și realizarea unui plan pentru o casă pe structură de lemn și alta pe structură metalică. Există multe motive să credem că structurile metalice sunt o alegere mai bună decât structurile din lemn.

Utilizarea oțelului în loc de lemn are următoarele avantaje:

Forță

Este evident că integritatea structurală a caselor crește atunci când se utilizează oțel. O casă pe structură de oțel va rezista dezastrelor naturale, cum ar fi furtuni puternice și cutremure. Arhitecții și inginerii constructori pot proiecta case rezistente la vânturi puternice.

Rezistență la foc

Deoarece casele pe structură metalică sunt rezistente la foc, nu ard atât de ușor precum se întâmplă cu cele din lemn. Ele sunt mai sigure și grinzile de oțel nu au nevoie de tratament. Acestea nu conțin adezivi sau chimicale.

Rezistență la apă și la daunele provocate de insecte

Casele pe structură de lemn suferă pagube cauzate de apă. Apa pătrunde în componentele casei. Acest lucru nu se întâmplă cu casele pe structură metalică.

Insectele, în special termitele, atacă lemnul casei și treptat o distrug complet. Din acest motiv, cea mai bună soluție o reprezintă casele pe structură metalică.

Beneficii pentru constructor

Șantierul de construcții va fi mai curat și nu va mai fi rumeguș peste tot. Dar diferența principală este calitatea structurii metalice. Grinzile metalice sunt perfect drepte și nu se îndoaie, nici nu se rup. Ele sunt, de asemenea, ușoare și pot fi cu ușurință montate. Datorită acestor structuri spațiul interior util va fi mai mare.

Prețul metalului

Nu există foarte mari diferențe între structurile de oțel și cele de lemn. Prețul oțelului nu variază foarte mult. Pe de altă parte, prețul lemnului crește de la an la an datorită cererii sale în multe sectoare. Oțelul este  reciclabil, iar prețul său a devenit competitiv în comparație cu lemnul.

Eco-friendly

Produsele din oțel sunt 100% reciclabile. Oțelul face parte dintre materialele cele mai reciclabile. Pentru a construi o casă de mărime medie avem nevoie de 50 de copaci.

Natura ne oferă atât de multe, este păcat să ne atingem de copacii săi pentru a ne construi o casă. Din acest motiv, vă recomandăm să apelați la Case Mexi. Această companie vă oferă soluția ideală, în rate fără avans, simplu și rapid.

Ce fel de case vă poate construi Case Mexi? Case parter, case cu mansardă, case cu etaj, case mici sub 120 m pătrați, case medii între 120- 160 m pătrați, case mari peste 160 metri pătrați.

Casele Mexi oferă tehnologie de ultimă generație, garantată pe viață. Specialiștii Mexi au o vastă experiență în domeniu, ducând la bun sfârșit diverse proiecte de casă.

Până în prezent s-au ocupa de 273 de proiecte de case parter, de 648 proiecte de case cu mansardă, 83 de proiecte de case cu etaj, 154 proiecte de case mici, 311 proiecte de case medii, 539 proiecte de case mari.

Motivele alegerii unei case construită de Mexi sunt multiple. În primul rând, timpul de execuție este redus datorită faptului că profillele sunt etichetate corespunzător. Acestea se preasamblează simplu și rapid, folosindu-se șuruburi speciale.

Coeficientul termic este mult mai bun decât în cazul unei construcții din cărămidă tencuită pe ambele părți.

Izolarea fonică este foarte bună, casa fiind izolată cu vată minerală. Suprafețele interioare sunt cu 10% mai mari decât la o casă pe structură clasică.

Tehnologia de ultimă oră folosită la realizarea construcției contribuie la o obținerea unor pereți perfecți drepți. Nu există grinzi, nici stâlpi inestetici. Spațiile deschise sunt mult mai mari, stilul arhitectural nefiind afectat.

Structura metalică fiind prefabricată, poate fi montată în orice anotimp, fără a fi nevoie de măsuri speciale. În plus, raportul calitate/preț este unul execepțional.

După cum puteți observa, motivele alegerii unei Case Mexi sunt multiple, iar avantajele unei case pe structură merită luate în considerate dacă vă doriți o casă rezistentă în timp, de o calitate superioară.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum vă puteți construi o astfel casă, intrați pe CaseMexi.ro și contactați-i pe reprezentații Mexi. Aceștia vă vor oferi toate detaliile neceare pentru a înțelege că un proiect Mexi este o decizie potrivită în ceea ce privește casa voastră de vis.

Faceți o investiție înțeleaptă alegând Mexi! Bucurați-vă de un proiect modern și eficient, de cea mai bună calitate!