Bavariamobility.ro nu da gres!

inchirieri masini Bavariamobility.ro

Exista multe parcuri auto care inchiriaza masini, insa prea putine pun in prim plan nevoia clientului si confortul acestuia. Bavariamobility.ro se distinge de restul, datorita flotei sale impresionante de masini marca BMW, dar si datorita serviciilor impecabile de inchirieri masini. Spre deosebire de multe alte parcuri auto, Bavariamobility.ro poate prelungi data inchirierii auto pana la 12 luni. Acest lucru ii impresioneaza pe multi dintre clientii lor, deoarece tot mai multi isi dorec masini puternice pe care sa poata conta.

Un mare avantaj al utilizarii unei masini de inchiriat, in comparatie cu detinerea propriei masini, este ca nu exista pierderi de depreciere atunci cand inchiriezi o masina. Nu numai ca consumatorul se foloseste pe deplin de aproape orice tip de marca sau model de vehicul oferit de agentia de inchiriere, ci soferul nu trebuie sa se ingrijoreze de micsorarea valorii vehiculului atunci cand conduce masina. Odata incheiat contractul de inchiriere, responsabilitatea financiara a celui care inchiriaza vehiculul s-a incheiat (presupunand ca nu au existat accidente in care soferul are vina). In multe cazuri, o masina noua va pierde mai mult de 30 la suta din valoarea sa totala odata ce consumatorul scoate vehiculul din reprezentanta.

Daca persoana care inchiriaza un vehicul are deja asigurare auto, majoritatea politelor vor extinde o acoperire echivalenta a masinii de inchiriat fara taxe suplimentare. Inainte de a presupune ca compania de asigurare va furniza aceeasi acoperire, trimite-i companiei un apel pentru a verifica ce este si ce nu este acoperit. In unele cazuri, vei vedea ca politica auto nu va acoperi taxele care rezulta din faptul ca agentia de inchiriere pierde capacitatea de a inchiria vehiculul daca este avariata intr-un accident. In aceste cazuri, multe companii majore de carduri de credit vor oferi o asigurare secundara de calitate pentru masina, atat timp cat cardul este utilizat pentru a asigura si plati pentru inchiriere. Pentru cei care nu au o asigurare auto obisnuita, aproape toate agentiile de inchiriere auto vor oferi o acoperire de asigurare pentru care poti plati in cadrul contractului de inchiriere. Aceste taxe vor fi, de obicei, mai putin costisitoare decat plata unei asigurari auto.

Celor mai multi proprietari de masini si camioane nu le place sa faca intretinerea masinilor, cu atat mai putin sa plateasca pe altcineva sa faca asta in locul lor. Daca intretinerea nu este tinuta la zi, atunci se poate produce o defectiune catastrofala, ceea ce duce la situatia in care nu mai poti folosi masina si vei pierde timp pretios cand aceasat se afla in service. Un mare avantaj al masinilor de inchiriat este al consumatorul, ce nu trebuie sa-si faca griji cu privire la intretinerea vehiculului. Agentia de inchiriere de masini se ocupa de intretinerea autoturismului, astfel incat consumatorul trebuie doar sa alimenteze masina. Pentru cei care inchiriaza vehicule pe o perioada mai lunga de timp, agentia de inchiriere auto va furniza, in mod normal, un interval de timp pentru a aduce masina in service sau pentru a o schimba cu un alt vehicul care are intretinerea la zi. La bavariamobility.ro exsita doar avantaje pentru clienti!