Cabinele containere de paza securizeaza viata celor care asigura paza pe timp de noapte

Cabine containere de paza

Eram copil, cand in comuna noastra s-a construit zidul de portectie impotriva apelor, care veneau furioase cand ploua la munte zile in sir.

De la casa noastra, pana la a bunicilor, pe o portiune de 2 kilometri era pustietate deplina, in timp ce in partea dreapta se intindea padurea nesfarsita, iar in stanga raul, islazul si alta padure nesfarsita.

In acel loc se aduceau materiale multe: saci de ciment, fier beton si o multime de tevi. Masinile descarcau zilnic materiale inainte sa se apuce muncitorii de lucrarile propriu-zise.

Era un loc pustiu si cu toate acestea in cabanuta lui statea un paznic care iesea de cate ori ne simtea sau ne vedea trecand cu lanternele sa vizitam bunicii.

Fiindca nu se taiasera copacii, ursii nu treceau niciodata drumul, nici in toamnele cu multe prune si mere. La noi in sat nu au existat hoti periculosi, asa ca paznicul statea linistit in ghereta lui si nu se temea de nimic. Ducea o viata simpla, fiindca nu avea televizor, ci un aparat de radio la care asculta stiri si muzica si un telefon pe care sa il foloseasca in caz de urgenta. Era un om politicos si prietenos, care nu se temea de nimic si iesea, cand auzea glasuri in apropierea magaziei sale.

A rezistat de la inceputul pana la sfarsitul lucrarii. Astazi, porcii mistreti si ursii coboara din padure si vin pana aproape de sat. Intr-un mall dintr-un oras important, hotii au intrat prin plafon sa fure, prin urmare viata de paznic nu mai este deloc usoara, indiferent ce ar pazi!

Numai cei care privesc din afara lucrurile au impresia ca paznicul sta ore intregi fara sa faca nimic pe un scaun si celor care pazesc intrarea unor institutii importante “le-a pus Dumnezeu mana in cap”.

Poate ca in trecut, cand aveau nevoie urgenta sa intri la spital sa te interesezi de starea unui bolnav din familie sau sa ii duci un pachetel, ii strecurai portarului o bancnota sa te lase sa intri. In prezent insa situatia s-a schimbat.

Daca nu ar exista https://www.cabine-containere.ro/cabine-de-paza.php  portarii de la spitale ar fi agresati de rudele furioase si aflate in stare de ebrietate care sunt nemultumite din cauza unor motive numai de ele stiute.

Au fost cazuri in care si personalul medical a fost batut, fiindca apartinatorilor li s-a parut ca nu intervine la timp sau ca nu isi da interesul pentru bolnavul lor.

Cabina de paza din materiale prefabricate poate fi usor amplasata si racordata la canalizare, retea de alimentare cu apa si electricitate, fiind utila tuturor persoanelor care stau de paza. De multe ori ea la salveaza viata si sanatatea.

Ce ar face un paznic sa stea afara in noptile cu temperaturi de  minus 10-20 de grade Celsius, cand vantul spulbera zapada din toate partile si  risca sa devina o statuie de gheata?

Dar in zilele cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius, cand radiatiile solare sunt daunatoare pentru tot ce este viu?

Oamenii ignora adesea sfaturile specialistilor si se hazardeaza sa ramana in bataia soarelui puternic, fara sa se protejeze cu crema antisolara, cu ochelari de soare sau  sa isi acopere capul cu sepci in culori deschise.

Cabinele-containere de paza ar trebui sa devina obligatorii in toate firmele si institutiile ca persoanele care lucreaza pe acest post sa stea linistite, cand nu trebuie sa inchida si sa deschida porti, ci numai sa protejeze firma respectiva de potentialii infractori si de pericole.

In cabina care se amplaseaza corect, paznicul este protejat de gerul aspru, de caldura sufocanta si de hotii care sunt gata sa faca moarte de om, numai sa isi duca la indeplinire planul diabolic.

Cabina container de paza ii permite paznicului aflat in pericol sa se refugieze in ea si dupa ce se baricadeaza, sa anunte fortele de ordine in caz de pericol.

Ma bucur ca in prezent, oamenii nu mai sunt atat de expusi pericolelor, iar portarii au astfel de locuri in care se pot refugia si de la adapostul carora isi pot face activitatea la superlativ!

Un astfel de adapost este confortabil, dar si rezistent in caz de cutremur. Este mult mai eficienta aceasta solutie, decat construirea unei cladiri fixe pentru paza, deoarece:

-daca se schimba punctele strategice de paza, constructia nu poate fi mutata. Cabina container este mobila, versatila si i se poate da in orice moment utilitatea dorita.

-se poate amplasa oriunde si nu trebuie sa tai pomi si sa afectezi mediul pentru gasirea locului potrivit ca in cazul unei constructii fixe.

-o cabina container este functionala imediat ce a fost adusa, instalata si racordata la retelele ce asigura confortul. Pentru o constructie este nevoie de: avize, aprobari, proiecte, materiale de contructie si mana de lucru.

In concluzie, in calitate de manager ai grija de salariatii tai, fiindca ei pretuiesc mai mult decat echipamentele, masinile si materialele! Nu este greu sa comanzi cabinele de paza din prefabricate pentru toate punctele de paza, sa ai constiinta impacata ca paznicii sunt la adapost de toate perciolele!