Oricat de harnic ar fi un muncitor si de oricata pricepere ar da dovada, nu va reusi niciodata performanta de a toca o jumatate de tona de carne intr-o singura ora. In schimb, aceasta productivitate este una absolut normala pentru cele mai performante masini de tocat carne profesionale folosite in restaurante.
Tocmai de aceea, patronii si administratorii din restaurante, supermarketuri, carmangerii sau abatoare prefera sa cumpere astfel de produse, care le aduc numeroase avantaje. Iata cele mai importante beneficii obtinute datorita folosirii unor echipamente de ultima generatie in bucatarie!
Productivitatea – esentiala pentru masini de tocat carne profesionale
Gandind lucrurile in termeni economici, cel mai important avantaj se refera la productivitatea extrem de ridicată, incomparabil mai mare decat cea de care ar putea sa dea dovada unul, doi sau chiar trei muncitori care ar folosi masini mai putin performante.
De pilda, in oferta Fresco Expert sunt disponibile doua modele cu o capacitate de 400 de kilograme pe ora, unul cu capacitatea de 500 de kilograme si altele doua cu capacitatea de 600 de kilograme pe ora! Folosind astfel de echipamente, veti ajunge la performanta de a produce peste o tona de carne tocata in mai putin de doua ore!
Importanta automatizarii
Automatizarea reprezinta un alt atu extrem de important. Afacerile din toate domeniile au reusit sa se dezvolte tocmai datorita faptului ca muncile simple, repetitive, au fost preluate de masini, astfel incat angajatii pot sa se dedice unor activitati mai complexe, folosindu-si creativitatea, imaginatia si alte calitati specific umane.
In acest timp, de prelucrarea carnii se pot ocupa cu succes masini de tocat carne profesionale, care lucreaza mereu in ritmul in care au fost setate, fara sa oboseasca si fara sa comita vreo greseala.
Transparenta si garantia prospetimii
Multi patroni si administratori ai unor unitati de alimentatie publica au constatat ca folosirea unor masini de tocat carne profesionale aduce si avantaje psihologice, care sporesc vanzarea. Este vorba de faptul ca un client va aprecia intotdeauna cand carnea pe care o cumpara va fi preparata chiar in fata lui sau daca macar va vedea echipamentul folosit in acest scop.
Astfel, se va convinge ca este proaspata si ca nu a fost prelucrata altundeva, ambalata si cumparata de el abia dupa un timp. Iar aceasta senzatie de transparenta are ca efect direct cresterea vanzarilor.
Avantajele oferite de cele mai bune materiale
Spre deosebire de produsele folosite de gospodine acasa, care nu sunt intotdeauna capabile de mari performante, echipamentele realizate special pentru bucatarii profesionale se remarca prin faptul ca in producerea lor au fost utilizate doar materiale de cea mai buna calitate. Astfel, grupul de prelucrare si structura din otel inox reprezinta o garantie a rezistentei in timp, precum si a posibilitatii de a realiza o curatare usoara si rapida.
In plus, designul compact face ca o masina ce da dovada de o productivitate record sa nu ocupe totusi mult spatiu in bucatarie. De exemplu, dimensiunile nete ale unei masini de tocat carne profesionale cu productivitatea de 500 de kilograme pe ora sunt urmatoarele: lungime de 320 de milimetri, latime de 505 milimetri si inaltime de 550 de milimetri. Astfel, poate incapea cu usurinta in orice bucatarie, fara a deranja alte activitati.
Alegeti cele mai bune echipamente pentru bucatarii profesionale si puteti fi sigur ca diferenta va fi simtita si apreciata cum se cuvine de fiecare client!