Cele mai bune huse si accesorii pentru noile smartphone-uri Apple

Una dintre cele mai folositoare inventii care sunt de nelipsit din buzunarele majoritatii oamenilor este telefonul mobil inteligent. Cu ajutorul acestora putem comunica mult mai usor unii cu altii, ne putem informa si documenta si chiar putem rezolva task-uri pentru job plus. De-a lungul celor mai bine de 10 ani de cand au aparut pe piata aceste smartphone-uri, acestea au evoluat considerabil din punctul de vedere al performantelor.

Tehnologia care este introdusa in ceva ce intra perfect intr-un buzunar de la pantaloni, la inceputurile smartphone-urilor era ceva apropiat de un vis. Vis la care majoritatea oamenilor din ziua de azi au acces la preturi extrem de avantajoase.

Dupa cum bine stim cei de la Apple au lansat recent 3 noi modele, iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max. Uitandu-ne in trecut, mai exact la primul iPhone ce a fost lansat in 2007, acum 11 ani iar comparand tehnologia ce putea fi introdusa intr-un telefon la acel moment si tehnologia din telefoanele din ziua de azi, diferenta este uriasa, ceea ce ne demonstreaza astfel progresul tehnologic din ultimii ani.

Ramanand la aceste modele lansate de Apple, sunt probabil cele mai performante smartphone-uri de pe piata si cu siguranta o sa mai ramana asa o perioada. Mai putin in cazul XR-ului care este ceva mai de “buget”.

Pentru cei care sunt interesati de achizitionarea unui iPhone proaspat, avand in vedere pretul care este peste 1000 de euro, este recomandata achizitionarea unei huse iPhone XS, XS Max sau XR, in functie de modelul pe care il doriti. Daca sunteti hotarati sa investiti o suma atat de mare pentru un smartphone nu cred ca ati dori sa fie scapat pe podea inca din prima zi, fara protectie.

Momentan stocurile pentru accesoriile de protectie in cazul acesta poate avea gauri, insa nu si in cazul celor de la BrandGSM, care s-au pregatit minutios inca inainte de lansarea noilor iPhone-uri in magazine, astfel incat iubitorii de iOS, sa isi poata achizitiona o husa iPhone XS, XS Max si XR care sa fie gata pregatita sa protejete smartphone-ul inca de la scoaterea sa din cutie.

Investitiile pentru smartphone-uri sunt in general destul de importante in special in cazul unor telefoane noi aparute precum cele 3 modele Apple si de aceea trebuie sa le protejam ca atare, cu ajutorul unor huse si folii de protectei de calitate.