Cele mai populare aparate de masura folosite de specialistii in domeniile tehnologice

Pe parcursul celor peste 25 de ani de experienta in domeniu, Ronexprim a oferit si continua sa ofere specialistilor din domeniile tehnologice cele mai moderne si eficiente aparate de masura, cele mai bune servicii de consultanta, precum si garantii extinse pentru toate aparatele de masura si de laborator pe care le comercializeaza. Iata mai jos care sunt cele mai populare aparate de masura regasite in oferta Ronexprim:

1. Camere de termoviziune. Camerele de termoviziune Fluke sunt aparate de masura care ofera cele mai precise masuratori, gratie lentilelor de 180O cu care poti vizualiza si studia perfect imaginea in infrarosu. Cu ajutorul optiunii SuperResolution, poti obtine imagini de o calitate net superioara celor oferite de alte modele de pe piata.

Alte avantaje ale acestor aparate de masura:

– touchscreen de 5,7 inci – ce permite navigarea, capturarea si analizarea mai rapida a imaginilor;

– focalizare avansata – manuala sau digitala, in functie de nevoi si preferinte;

– aplicatia Fluke Connect – care asigura transferul sigur si rapid al rezultatelor masuratorilor catre smartphone-urile colegilor din echipa tehnica, pentru o coordonare mai eficienta cu acestia. Peste 20 de dispozitive se pot conecta la aplicatia Fluke Connect.

2. Multimetre digitale. Aceste aparate de masura avansate masoara urmatorii parametri ai curentului electric si nu numai:

– capacitatea;

– frecventa;

– testarea tranzistorilor;

– continuitatea.

In plus, prin intermediul aplicatiei Fluke Connect, poti trimite rapid datele masurate si rezultatele catre colegi, pentru rezolvarea prompta a oricarei defectiuni. In plus, poti salva masuratorile sau le poti partaja catre mai multe smartphone-uri din echipa tehnica.

3. Osciloscoape digitale. Osciloscoapele digitale permit masurarea semnalelor de tensiune electrica cu variatie (frecventa) constanta sau, concomitent, a mai multor semnale de tensiune care evolueaza. Aceste aparate de masura au capacitatea de memorare a datelor, de analiza matematica a semnalelor, de tiparire a lor si de salvare in format digital.

In plus, osciloscoapele digitale beneficiaza de diverse modalitati de moderare si reglare, printre care:

– amplificarea semnalelor de intrare si reglarea punctului lor de zero;

– modul de declansare trigger;

– intensitatea punctului luminos (spot);

– tipul de grafic: t-x sau t-y.

4. Analizoare de energie. Analizoarele de energie reprezinta aparate de masura ideale pentru profesionistii din domeniul electric si electronic, fiind esentiale pentru evaluarea functionalitatii aparaturii in parametrii normali. Analizoarele de energie de la Fluke sunt aparate de masura care nu trebuie sa lipseasca din trusa niciunui specialist, datorita eficientei cu care se obtin informatiile necesare, dar si a functiilor moderne:

– afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila;

– afisaj sub forma de tabele, grafice, unde etc;

– spatiu de stocare interna mare – de la 8 la 32 GB;

– interfete USB si sincronizare USB.

Ronexprim este o prezenta de mare impact si notorietate pe piata de aparate de masura din Romania, de peste 25 de ani. In timp, gama de produse s-a extins treptat, pentru a satisface nevoile pietei, insa compania si-a pastrat nota definitorie a domeniilor principale pe care evolueaza.

rca-ieftin.ro