Constructorii au nevoie de huse pentru telefoanele lor

Murdari de ciment, cu pete de var pe echipamentul de lucru constructorii sunt cei care inalta blocurile, scolile si spitalele si cladirile de birouri sau supermarketurile in care locuim, ne desfasuram activitatea sau facem cumparaturile. Chiar daca este ger si ninge, in prezent ei lucreaza la interioare, fiindca activitatea lor nu se sisteaza niciodata.

Stiu echipe de zidari care lucreaza pe cont propriu si din cauza acesta trebuie sa isi tina telefoanele aproape pentru preluarea altor comenzi.

Fie ca discuta cu viitorii clienti, fie cu familiile, ei nu pot renunta la mobilele lor. Imaginati-va ca au mainile pline de ciment si suna cineva.

Nu mai este timp de dus la baie si de spalat pe maini, asa ca zidarii nu au voie sa isi tina mobilele fara huse samsung galaxy j6 plus Daca lucrezi in acest domeniu si nu vrei sa iti umpli telefonul de praf, de var sau de ciment, cumpara huse de protectie care se pot sterge mult mai usor din magazinul Contakt.shop, furnizor care distribuie accesorii de calitate premium in peste 170 de magazine din Romania!

Pe stoc sunt 17 modele de huse din cele mai bune materiale, formele si culorile acestora fiind de vis. Unele au forma de agenda sau de portofel.

Din acest magazin campion in livrarea huselor si carcaselor pentru telefoane se pot cumpara huse j6 plus: albastre, rosii, bej, argintii, aurii, negre, rosii si bleumarin.

Preturile sunt cuprinse intre 25 de lei si 65 de lei. O husa securizeaza telefonul zidarului de mediul toxic in care lucreaza, dar si de eventualele socuri: lovirea dispozitivului de corpuri dure, scaparea acestuia pe beton. Constructorul munceste in conditii dure si asta se poate vedea dupa petele de pe hainele cu care lucreaza. Chiar si in buzunarele in care se afla telefonul intra praf. Husa nu permite ca mobilul inteligent sa inghita acest praf.

Ce ar trebui sa mai stie cei care lucreaza in constructie?

Ca o husa de calitate premium prelungeste viata telefonului cu aproape 40 %. Ca plasarea comenzilor nu dureaza mai mult de 5-6 minute si ca sa le primeasca inainte de Craciun, trebuie sa se grabeasca sa cumpere inainte de 20 decembrie.

In cazul in care devin membrii ai clubului Contakt.shop si fac cumparaturi de 100 de lei pana la 1 februarie, 2019, primesc 50 de lei,  bani din care poate comanda o husa pe care sa o dea cadou unei persoane dragi.

Am vazut telefoane inteligente si scumpe puse fara husa de protectie in buzunarele constructorilor si am discutat cu ei despre asta. In mai putin de 6 luni, dispozitivele aduna atata praf si atatea pete, incat preiau comenzile de 3 ori mai incet decat cele prevazute cu huse si carcase sau nu mai raspund la comenzi si necesita schimbare.

Aceste telefoane compromise de mediu si de socuri ajung in tomberoane, ele neputand sa mai fie valorificate in vreun fel anume.

Si cei care lucreaza in agricultura sau sunt implicati in activitati de productie, in prelucrarea lemnului trebuie sa isi cumpere urgent huse de protectie pentru telefoanele lor.