Cum poți câștiga până la 12% înapoi atunci când cumperi online

Castiga bani online

În ultimii ani în România, zona de ecommerce a luat o amploare din ce în ce mai mare, oamenii au început să vadă avantajele cumpărăturilor online și să cumpere din ce în ce mai mult.

Dar cum ar fi daca ai primi un comision, din ceea ce cumperi? Ei bine, acum este posibil să câștigi bani, în timp ce cheltui bani, prin intermediul unei aplicații numite Beez, gândite de 7 tineri IT-ști din Alba Iulia, care au creat o aplicație, unde îți vei face cont și prin intermediul căreia poți face cumpărături de la peste 400 de magazine online din România, printre care cele mai mari, precum Altex sau Flanco.

Suma de retragere a comisionului este de 50 de lei, îți poți face un cont aici, iar dacă aplici și codul promoțional 1V18DS vei primi 10 lei pe loc.

Beez este un startup românesc care adresează o problema globală, cea a greutății de a economisi în vederea obținerii independenței financiare. Cu totii ne dorim prosperitate, independență financiară și stabilitate economică, nu-i așa? însă pentru majoritatea dintre noi este foarte dificil  creem și  menținem într-un orizont mare de timp un comportament sănătos în plan financiar. 
Aici intervine echipa Beez, care a identificat problema și propune o soluție ingenioasă pentru a sprijini obiceiurile financiare sănătoase. 

Beez poate fi folosit atât pe PC cât și pe mobil, prin aplicația dedicată, care poate fi găsită atât pe iOS cât și pe Android.

Acum este mult mai ușor să câștigi bani înapoi la cumpărături, indiferent că ești elev, student sau pensionar, nu există o restricție, atâta timp cât ai un cont bancar, pe care vei putea să îți retragi banii.

Practic, această aplicație este o nouă forma de marketing afiliat, dar care este foarte bine gândită și ușor de folosit.

Ce poate fi mai avantajos decât să economisești timp și bani și să ai acces la oferte și promoții WOW. Te bucuri de toate toate aceste beneficii, dacă alegi să cumperi online prin intermediul platformei use-beez.com.E atât de simplu. Poți primi bani înapoi din cumpărăturile online în 3 pași simpli. 1. Intră pe use-beez.com și creează-ți cont gratuit. 2. Accesează peste 400 de magazine partenere prin use-beez.com și continuă cumpărăturile în mod obișnuit. 3. Primești bani înapoi din fiecare achiziție online

Gepostet von Beez am Freitag, 22. Juni 2018