Cum sa faci cele mai reusite fotografii cu buchete de trandafiri

Datorita frumusetii lor incontestabile, trandafirii se numara printre cele mai daruite flori indiferent de ocazie. Fie ca primesc un singur trandafir, fie ca au ocazia sa se bucure de un buchet intreg, femeile adora sa admire aceste flori superbe a caror nuanta poate fi de-a dreptul hipnotizanta. Iar pentru a fi sigure ca vor imortaliza cel mai frumos cadou primit, multe dintre ele fotografiaza buchete de trandafiri impresionante a caror imagine face furori pe retelele de socializare. Daca si tu esti o impatimita a fotografiilor si, in special, a florilor, iata ce trebuie sa stii inainte de a-ti seta aparatul foto!

Alege cu grija decorul
Daca vrei sa ai parte de cele mai frumoase fotografii cu buchete de trandafiri, primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este decorul. Mai exact, decorul inseamna fundalul in care vei incadra florile, astfel incat acestea sa fie puse cat mai mult in valoare. Aminteste-ti ca fundalul face parte din povestea din spatele fotografiilor, prin urmare acesta trebuie sa se incadreze perfect in decor si sa nu contina elemente ce distrag atentia. Spre exemplu, poti alege un fundal contrastant cu trandafirii pentru a nu ruina fotografia. De asemenea, mai poti adauga in cadru si alte obiecte care au o valoare sentimentala pentru tine, cum ar fi un parfum, o bijuterie sau orice altceva care iti creeaza o emotie.

Cauta lumina potrivita
In fotografie, lumina potrivita este totul, deoarece aceasta e capabila sa transforme o fotografie intr-o veritabila opera de arta. Poti imortaliza buchete de trandafiri la rasarit, atunci cand lumina este blanda si se reflecta usor pe fiecare petala in parte. De asemenea, mai poti fotografia florile in contralumina, daca iti place sa dai viata obiectelor din jur si sa creezi un contur luminos in jurul buchetului. Aceasta poate fi obtinuta doar la anumite ore din zi, prin intermediul unei ferestre luminoase, atunci cand soarele nu bate perpendicular pe floare. In schimb, daca nu esti o persoana foarte matinala si nici nu vrei sa iti setezi ceasul dupa anumite ore, alege sa obtii imagini perfecte cu buchete de trandafiri la apus sau dupa amurg. Atunci exista o contralumina pe care ochiul uman nu o poate percepe, dar pe care aparatul foto o va surprinde intr-un mod cat mai profesionist.

Compune in detaliu imaginea
Rolul compozitiei este extrem de important atunci cand vine vorba de fotografie. Studiaza regula treimilor si pastreaza cu grija proportiile, mai ales cand vine vorba de buchete de trandafiri mai voluminoase, care pot sa acapareze cadrul. Asigura-te ca nu fotografiezi central, ci ca obtii unghiul perfect pentru imortalizarea lor. La final, evita sa editezi imaginea in exces, astfel incat cadrul sa nu para desprins dintr-o schita. Vei observa ca, in timp, fotografiile tale cu buchete de trandafiri vor deveni din ce in ce mai profesioniste, iar tu te vei bucura de si mai multe aprecieri.

Nu-i asa ca florile ne fac viata mai placuta? Daca vrei sa gasesti cele mai frumoase buchete de flori ce merita imortalizate intr-un mod cat mai profesionist intra pe Florandes.ro, florarie online din Bucuresti, si consulta oferta variata de produse care iti vor incanta privirea si te vor fermeca cu naturaletea lor!

rca-ieftin.ro