Cum sa iti pastrezi rufele negre in cea mai buna stare

Negrul nu se demodeaza niciodata insa a arata perfect in negru este complicat. Hainele trebuie sa ramana curate si fara urme de detergent. Pentru asta se recomanda utilizarea detergentului lichid Perwoll black.

Sfaturi de spalare

Cu cat iti speli mai mult rufele, cu atat culoarea neagra se decoloreaza mai tare, in special in cazul denimului. Asa ca, intre spalari, incearca sa cureti bine hainele. Vezi o pata? Amesteca o lingura de Perwoll cu doua lingurite de bicarbonat si vei reusi cu siguranta sa scoti pata respectiva.

Sorteaza dupa culoare si greutate

Tesaturile amestecate, culorile si articolele foarte murdare spalate cu rufe nu foarte murdare pot avea rezultate dezastruoase. Cand sunt noi, hainele negre pot elimina vopsea pe culori mai deschise. Spalarea rufelor delicate cu tesaturi grele, folosind setarea delicata, poate deteriora articolele fine, in timp ce tesaturile mai dure pot ramane murdare. Asa ca sorteaza rufele dupa culoare si greutate. Pentru spalarea rufelor negre foloseste Perwoll Black.

Spala hainele pe dos

Protejaza exteriorul hainelor negre, intorcandu-le pe dos, protejandu-le de miscarile rotative puternice, care pot descompune fibrele si pot face ca acestea sa para decolorate. Hainele cu fermoare ar trebui sa fie spalate doar cu haine cu fermoar si camasile cu nasturi doar cu rufele cu nasturi pentru a preveni ruperea.

Daca sunt haine negre care si-au pierdut din intensitatea culorii ar trebui sa folosesti Perwoll Renew Black. Cu ajutorul acestui detergent special, hainele isi vor recupera culorile si vor redeveni negre pentru a fi utilizate pentru mai mult timp.

Spalarea hainelor cu apa rece

Spalarea rufelor cu apa rece ajuta la protejarea fibrelor din tesaturile negre. Inspecteaza hainele pentru a vedea cat de murdare sunt acestea si regleaza viteza masinii de spalat, utilizand viteza mica, atunci cand este posibil, deoarece este mai blanda cu tesaturile decat viteza medie sau mare. Utilizeaza cel mai scurt ciclu necesar pentru a le curata. Mai putin timp de rotatie inseamna mai putina decolorare.

Alege detergentul potrivit

Cand speli rufe negre, evita detergentii care contin alternative cu inalbitor. Foloseste un detergent care poate aborda petele care apar, indiferent daca sunt pete de ulei de corp, murdarie, vin rosu sau iarba. Sunt foarte putini detergenti care se pot ocupa de toate aceste pete cu succes.

Daca folosesti detergenti pentru rufe negre, atunci Perwoll Black este cea mai buna solutie pentru a mentine negrul la adevarata lui intensitate si pentru a face ca rufele sa fie mereu impecabile. Acesti detergenti lichizi ajuta negrul sa ramana negru si il improspateaza. Recomandarea noastra este sa nu speli rufele negre alaturi de alte rufe colorate mai ales daca stii ca iese vopseaua din ele, pentru ca exista riscul ca aceste haine sa capteze pete de culoare si sa isi modifice pentru totdeauna aspectul initial. De asemenea, pentru rufele negre trebuie sa fie alesi in mod exclusiv doar detergenti de cea mai buna calitate, care sa ajute la intretinerea culorii hainelor chiar si dupa spalari repetate.