Cum sa organizezi ziua de nastere a copilului tau cu articole de petrecere sub 100 de Lei?

Daca se apropie ziua de nastere a copilului tau in curand si vrei sa ii organizezi un party de neuitat, cel mai probabil bugetul este cel mai sensibil aspect. Acesta trebuie gestionat atent, pentru ca el sa includa atat cadoul, tortul, cat si inchirierea localului sau, daca optezi pentru o aniversare la domiciliu, cumpararea alimentelor si bauturilor, dar si articolele de petrecere.

Pentru ca stim ca nu dispui de fonduri nelimitate, am decis sa te ajutam sa economisesti o suma importanta si sa achizitionezi articole de petrecere autorizate si de calitate, la doar 100 de Lei. Iata in continuare care sunt produsele pe care ti le recomandam, precum si cat te vor costa acestea:

1. Una sau doua lumanari sub forma de cifre – 4,40 Lei sau 8,80 Lei

Lumanarile sunt unele dintre cele mai populare si apreciate articole de petrecere, acestea neputand lipsi de la nicio aniversare si de pe niciun tort. Momentul in care lumanarile sunt aprinse, iar micutul sau micuta sufla in ele, punandu-si o dorinta, este cel mai asteptat, fiind imortalizat de parinti si invitati, cu ajutorul smartphone-urilor. In mod logic, daca aniversatul are sub 10 ani, vei avea nevoie de o singura lumanare, altfel va trebui sa achizitionezi doua.

2. Lumanarea zilei de nastere cu melodie – 25 de Lei

Pentru o aniversare mai sofisticata si un efect mai spectaculos, iti recomandam aceste articole de petrecere nou introduse pe piata din Romania. Lumanarea zilei de nastere are forma unei flori, mai exact un nufar roz, care se deschide, iar fiecare petala are o mica flacara pe care sarbatoritul trebuie sa o stinga.

3. Fantana arteziana de tort (20 cm) – 12,50 Lei

Aceste articole de petrecere, cunoscute si sub denumirea de artificii de tort, au inceput sa fie tot mai folosite in ultimii ani in Romania, intrucat au un efect foarte spectaculos. Acestea dureaza intre 30 si 60 de secunde si au dimensiuni cuprinse intre 10 si 30 de centimetri.

4. Confetti (40 cm) – 9,20 Lei

Confetti ar trebui sa fie articole de petrecere nelipsite de la orice aniversare, intrucat sunt apreciate deopotriva de adulti si copii. Un “tun” de 40 de centimetri are un pret de sub 10 Lei, probabil mult sub asteptarile tale.

5. Lampionul fericirii – 12,80 Lei bucata

La fel ca artificiile de tort, lampioanele sunt articole de petrecere relativ noi pe piata din Romania. Acestea se lanseaza exclusiv in aer liber si au o semnificatie deosebita, reprezentand dorintele sarbatoritului care ajung in cer si se vor indeplini in cel mai scurt timp. Poti opta pentru lampioane de culoare galbena, violet, verde, roz, alba, albastra sau portocalie.

6. Baloane (15 bucati) – 8,40 Lei

Baloanele sunt articole de petrecere care nu pot lipsi de la o aniversare, cu atat mai mult a unui copil. Pachetul pastel este solutia optima, intrucat include 15 baloane in culori diferite, la un pret modic.

Prin urmare, fara a depasi suma de 100 de Lei, poti achizitiona 1-2 lumanari sub forma de cifre, lumanarea zilei de nastere cu melodie, o fantana arteziana de tort, un tub de confetti, 2-3 lampioane ale fericirii si 15 baloane. Distractie placuta!