Cum să-ți promovezi afacera în mediul online

Marketing online – cheia către succes

Ți-ai deschis recent o afacere în mediul online dar nu merge exact cum ți-ai dorit? Cel mai probabil este din cauza faptului că oamenii nu am aflat încă despre afacerea ta.

Existând foarte multe magazine online este foarte greu să te faci cunoscut, dacă nu investești bani în servicii de promovare.

Un alt motiv pentru care s-ar putea să nu ai succes este modul cum arată site-ul tău de prezentare sau magazinul online. În primul rând, pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți contează foarte mult ca magazinul tău online să arate bine, să conțină toate informațiile necesare, să aibă poze de calitate și mai ales, să mearga bine, să nu aștepți câteva minute pentru a deschide o altă pagină.

Iată cum poți crește afacerea în mediul online

1. Alege să lucrezi cu o firmă specializată în web development

Probabil nu voiai să auzi asta dar da, pentru a-ți crește afacerea în mediul online este nevoie ca tu să investești bani.

De ce să apelezi la firma specializată Alsten Soft? Pentru că alți antreprenori o fac, iar dacă tu nu-ți promovezi afacerea nu vei apărea în căutările de la google.

Deții un site de prezentare, dar nu vinzi produse online, de ce ai nevoie de marketing online? Asta este cea mai comnună întrebare în rândul antreprenorilor, iar răspunsul este destul de simplu, Chiar dacă nu vinzi nimic online, ai nevoie ca serviciul pe care îl oferi să apară în primele căutări de la google.

În prezent, oamenii caută cât mai multe informații pe internet înainte să apeleze la un serviciu. Marketingul online îți va aduce clienți din diferite platforme online și te va poziționa în fața concurenței.

Ce servicii oferă firmă specializată în web development Alsten Soft?

   – aplicații personalizate

   – soluții eCommerce

   – site-uri de prezentare

2. Poze și conținut de calitate 

Echipa Alsten Soft te poate ajuta cu site-ul de prezentare, în unele cazuri și cu conținut de calitate, însă de poze trebuie să te ocupi tu. Mare atenție, nu face greșeala să iei poze de pe internet care nu-ți aparțin și au drepturi de autor.

Un site ușor de navigat, bine structurat, atractiv și cu conținut calitativ te ajută să ai succes.

3. Fă-ți cont pe reţelele de socializare

Ai deja un profil de Facebook sau Instagram, dar este personal? Înseamnă că trebuie să-ți faci alt cont care să prezinte doar afacerea pe care o desfășori în mediul online sau offline.

După cum menționam mai sus în articol, nu trebuie să vinzi produse online pentru a avea un site. Spre exemplu, dacă ai un salon de înfrumusețare, faptul că tu postezi poze cu serviciile pe care le oferi îți va aduce clienți și în mediul offline, la salon. Pozele înainte și după sunt de mare ajutor.

Când vine vorba de marketing online nu există un preț fix. Cel mai bine este să discuți cu un membru al echipei Alsten Soft. Doar specialiști în domeniu îți pot spune un preț exact, în funcție de nevoile afacerii tale!

Date de contact:

tel:0775 185 963     office@alstensoft.ro

 

Articole similare

Close
Close