Curățătorie chimică de haine în București

Curățătorie haine în București

Sunt curios să aflu câți dintre voi pun mare preț pe spălatul și îngrijitul hainelor, confecționate din țesătură delicată? De cele mai multe ori, spălam anumite articole vestimentare fără să ne uităm înainte pe etichetă, iar la final, haina este distrusă complet. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că nu toate articolele vestimentare sunt făcute pentru a fi spălate la mașină.

Pentru a evita distrugerea țesăturii, este foarte important ca înainte să spălam haina, să ne uităm pe etichetă, pentru a vedea exact care sunt instrucțiunile de îngrijire. Există haine care necesită doar curățătorie chimică, deoarece oricât de delicat ar fi programul la mașina de spălat, hainele vor avea de suferit.

Spre exemplu, dacă pe etichetă scrie Dry Clean (curățătorie chimică), înseamnă că piesa vestimentară poate fi spălată și la mașina. Dar mare atenție, dacă pe etichetă scrie Dry Clean Only(doar curățătorie chimică) înseamnă că materialul din care este confecționată piesa vestimentară nu se comportă bine la apă. Acest lucru înseamnă că trebuie să o dai pe mână profesioniștilor.

Firma de curățătorie chimică de haine în București are grijă de hainele tale, deoarece utilizează metoda de curățare dry cleaning. Această metodă de curățare nu utilizează deloc apă, ci doar solvenți speciali pentru curățarea chimică. Echipamentele folosite sunt special create pentru spălarea chimică.

Achiziționarea unui costum pentru bărbați este destul de costisitoare, prin urmare trebuie să acordăm o atenție deosebită îngrijirii lui. Nu știu cum sunteți voi, dar eu niciodată nu mi-am curățat costumul și cămașa acasă, de fiecare dată am apelat la firma de spălătorie rufe în București.

De ce îmi duc hainele la curățătorie chimică în București?

Unul dintre pricipalele motive pentru care aleg firma de călcat haine și cămăși în București este faptul că stau fără griji, deoarece știu că hainele mele se află pe mâini bune. Murdăria și petele sunt îndepărtate fără ca țesătura hainelor să aibă de suferit. În plus, la cerințele clientului, ei se ocupă și de călcarea și livrarea hainelor la domiciliu.

Un alt aspect foarte important este faptul că personalul calificat în domeniu pun mare preț pe calitatea oferită. Este foarte important ca angajații să țină cont de cerințele și nevoile clientului.

Totodată, îmi duc și covoarele și pernele la curățătorie, deoarece este mult mai ieftin și confortabil pentru mine. Până la urmă, de ce să mă chinui eu să spăl acasă pernele, când există firma de curățătorie și spălătorie de perne în București?

Spălătorie de perne ieftină și rapidă în București

Este bine cunoscut faptul că pernele murdare sunt o sursă sigură de alergii, deoarece este locul ideal unde se adună praful și bacteriile. Spălarea fețelor de pernă nu este suficientă pentru a păstra un pat curat.

Spălarea și igienizarea pernelor este foarte importantă pentru sănătatea noastră, tocmai de aceea este recomandat să apelăm la servicii profesionale de curățare cel puțin o dată pe an.

Curățătoriile au utilaje special concepute pentru a dezinfecta și curăța perna, urmând exact instrucțiunile oferite de producător.

Tu iți duci hainele la curățătorie chimică?

Optimizare SEO pentru site-ul CelsiusClean.ro asigurată de Outcave solutions.