Daca vrei sa fii model, iata cum functioneaza un studio de videochat corect

Videochatul este una meseriile nou aparute in era Internetului, care este din ce in ce mai populara in zilele noastre. Desi multi cred ca aceasta profesie este una ilegala, practicarea videochatului este reglementata legal, inca de la inceputul anilor 2000. Cu toate acestea, in Romania inca exista studiouri care nu respecta legislatia in vigoare si care nu ofera conditii corespunzatoare modelelor.

Tocmai de aceea, toate tinerele care sunt interesate de o cariera in acest domeniu ar trebui sa se documenteze extrem de bine inainte de a lua decizia de a lucra in cadrul vreunui anumit studio.

In cazul in care vrei sa te bucuri de castiguri fabuloase realizate in mod legal, iata care sunt principalele aspecte la care trebuie sa fii atenta atunci cand alegi un studio de videochat:

1. Daca iti ofera contract de artist-interpret

Forma de lucru pe care ti-o pune la dispozitie un studio videochat este primul aspect care indica daca acesta este un studio corect. In cazul in care nu ti se ofera un contract de artist-interpret pe care sa-l semnezi in dublu exemplar chiar din prima zi de activitate, atunci ceva nu este in regula si cel mai bine este sa refuzi colaborarea.

Cele mai des intalnite tertipuri practicate de firmele care nu functioneaza legal sunt intarzierea si, uneori, chiar si refuzarea oferirii unui contract.

2. Daca trebuie sa ai minimum 18 ani ca sa poti lucra in cadrul studioului

Semnarea unui contract de artist-interpret cu un studio de videochat corect presupune sa ai minimum 18 ani, obligatoriu! Un studio care functioneaza conform legii nu va colabora niciodata cu persoane minore. Cu toate acestea, o companie care nu respecta legea va gasi tot felul de solutii ilegale in acest sens, cum ar fi colaborarea cu modele sub 18 ani cu acte false sau cu actele de identitate ale altor persoane.

Oricat de mare ar fi nevoia de bani sau dorinta de a lucra in cadrul unui studio de videochat, asigura-te in primul rand ca acesta este unul corect, pentru a nu avea suprize neplacute mai tarziu! Din moment ce compania iti va propune sa lucrezi in conditii care nu sunt admise de lege in ceea ce priveste varsta ta, cu siguranta vor urma si alte ilegalitati la care vei fi expusa.

3. Daca ti se ofera confidentialitate si daca studioul da dovada de profesionalism

Cand verifici daca un studio de videochat este corect, confidentialitatea este un criteriu de baza. Studio 20 este cel mai mare studio de videochat din lume, fiind recunoscut pentru respectarea legislatiei in vigoare si profesionalismul cu care isi trateaza modelele.

Daca vrei sa lucrezi pentru acest studio de videochat premium si sa ti se ofere confidentialitate 100%, trimite un mail la adresa contact@studio20.com sau suna la numarul 0748.777.757. Un reprezentant al companiei iti va raspunde la orice intrebare si te va programa pentru un interviu intr-unul din sediile noastre, ca sa te convingi cum functioneaza un studio de videochat legal, unde poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna!