De ce sa apelezi la servicii de inchirieri auto in marea zi a nuntii tale?

Ziua nuntii este una dintre cele mai importante din viata fiecarui om, iar in special miresele se vor stradui ca totul sa iasa perfect. Totusi, pe langa bucuria momentului, exista destule situatii stresante si aspecte organizatorice de care trebuie sa aiba grija cei doi tineri care urmeaza sa-si uneasca destinele. Printre acestea, se numara alegerea bisericii, restaurantului, rochiei de mireasa, costumului mirelui, pantofilor, melodiei pentru dansul mirilor, tortului etc. In plus, o alta bataie de cap este legata de transportul tinerilor insuratei, dar si al invitatilor, mai ales daca acestia din urma vin din provincie.

In aceasta ultima situatie, solutia ideala este reprezentata de serviciile de inchirieri auto. O companie profesionista precum FocusRent, cu o experienta de peste 10 ani pe piata extrem de competitiva de rent a car din Bucuresti, Otopeni si Cluj, iti pune la dispozitie mai multe tipuri de masini ideale pentru ziua nuntii, despre care vom vorbi in continuare.

1. Servicii de inchirieri auto pentru transportul mirilor

Iti place sau nu sa recunosti acest lucru, prima impresie conteaza, mai ales in cadrul unui eveniment precum o nunta, in care toti ochii sunt atintiti spre tanarul cuplu. Avand in vedere ca, foarte probabil, hainele lor vor fi impecabile, acestia au nevoie si de o modalitate de transport pe masura, fie ca vorbim despre sosirea la starea civila, la biserica sau la restaurant.

In aceste conditii, taxiurile si transportul in comun ies din discutie, iar masinile personale pot sa nu se ridice la standardele impuse de o nunta fastuoasa, mai ales daca vorbim despre modele mai vechi sau uzate. Pe de alta parte, daca apelezi la o companie de inchirieri auto, vei beneficia de numeroase masini din clasele luxury, SUV si 4×4.

La FocusRent, gasesti urmatoarele marci: Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4 (clasa luxury), Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder si BMW X5 (clasa SUV si 4×4). Aceste modele oferite de compania de inchirieri auto sunt mai noi de 5 ani, au dotari premium de siguranta si confort si, in plus, beneficiaza si de serviciul optional de sofer personal.

2. Servicii de inchirieri auto pentru transportul invitatilor

In ceea ce priveste transportul invitatilor, compania de inchirieri auto iti pune la dispozitie doua modele de microbuze cu 8+1 locuri. Este vorba despre Mercedes Vito si VW Transporter, unele dintre cele mai apreciate autovehicule din clasa lor. Acestea sunt practice in special pentru grupurile mari, venite din afara Bucurestiului, spre exemplu rude mai in varsta din localitatea natala a unuia dintre miri.

Prin urmare, avantajele contractarii unei companii de inchirieri auto pentru ziua nuntii sunt urmatoarele:

– asigurarea unei aparitii spectaculoase a mirilor, atat la starea civila, cat si la biserica si la restaurantul unde are loc marea petrecere;

– transportul in grup al unui numar mare de invitati, rapid si sigur, in cele mai bune conditii; este asigurata inclusiv preluarea acestora de la gara ori aeroport;

– posibilitatea angajarii unui sofer personal, care sa preia responsabilitatea conducerii autovehiculului si care cunoaste la perfectie traseul.

In plus, o companie profesionista de inchirieri auto, precum FocusRent, iti va garanta ca toate autoturismele au reviziile tehnice la zi si taxele si asigurarile auto incluse (rovinieta, full CASCO, RCA).