De unde să îți cumperi o husă de telefon de bună calitate

Protejarea telefonului este foarte importantă pentru mine, dar bănuiesc că și pentru tine, pentru că telefoanele sunt destul de scumpe și este păcat să le spargem din greșală sau să le zgâriem, de aceia îți recomand să îți protejezi telefonul atât cu o husă de bună calitate dar și cu o sticlă securizată aplicată peste display.

De obicei îmi cumpăr huse și alte accesorii de telefon din China, dar ținând cont de durata foarte mare de livrare și uneori de calitatea îndoielnică a produselor, am decis să caut pe am nevoie pe magazine online de la noi.

În ultimul timp magazinele online, au luat o ascensiune și la noi în țară, iar unele sunt chiar ok, eu am gasit cea ce am căutat pe exit.ro, nu auzisem de acest site până acum, dar după experiența mea cu ei pot să zic ca sunt un magazin online serios, cu produse de bună calitate, comercializează huse, sticle de protecție și accesorii pentru o gamă largă de telefoane la prețuri decente.

Revenind la huse, eu am cautat ceva pentru iPhone 7 și am gasit o husă foarte faină la un preț mai mult decât decent. Am ales o husă double standard care are un preț de 62 de lei, husa are un grip foarte bun și datorită colțurilor sănătoase e puțin probabil să o scapi vreodată din mână, spatele husei este dintr-un material dur, care protejează telefonul în cazul unui impact puternic, iar marginea este din silicon, placut la atingere și care permite husei să se muleze perfect pe telefon, pe lângă asta este și foarte ușoară, iar dimensiunile telefonului nu se schimbă prea mult, fiind destul de slim.

Am husa de câteva zile și pot să o recomand 100%, la cât costă își face treaba foarte bine și arată și bine, în concluzie dacă vrei să îți îmbraci telefonul cu o husă de calitate la un preț bun, îți recomand acest magazin, în plus am vazut că oferă și o reducere de 10% dacă folosești codul 10DISCOUNT.

rca-ieftin.ro