Doctor Renert eternizeaza frumusetea

Omul ca si floarea incepe sa moara putin cate putin din timpul vietii, pe masura ce isi pierde frumusetea. Tocmai de aceea cei mai sensibili plang cand descopera in oglinda primele riduri sau primele fire de par albe. Trecerea anilor, schimbarea prefixului, rochii masura S ramase mici reprezinta pietrele de incercare ale femeilor.
Urmeaza imaginea dezolanta a sanilor lasati, zone asaltate de grasime, riduri, pete, pana si buzele crapa si imbatranesc.
Lacrimile neputintei nu ajutau si nu ajuta sub nicio forma, dar in trecut omul era obligat la resemnare, in timp ce prezentul ni-l aduce pe Dr Renert , specialistul care eternizeaza frumusetea masculina si feminina.
Hai, gata cu lacrimile si grijile ca imbatraniti si nu va mai place nimeni! In clinica doctorului Renert se restaureaza si eternizeaza cu profesionalism frumusetea.
Sa il luam ca exemplu pe acest barbat intre doua varste. Doamne, ce par ondulat avea si a fost luat de sot pentru podoaba sa capilara. Poate ca ea nu va divorta fiindca este amenintat de chelie, dar de ce sa nu apeleze la specialistul amintit mai sus pentru un implant sintetic de par?
Ma adresez tie, tinere, care doresti sa-ti intemeiezi o familie, dar transpiri din abundenta si din acest motiv refuzi sa te apropi de vreo fata si nu iti faci planuri de viitor fiindca iti este rusine de momentele acelea penibile in care transpiratia tasneste prin toti porii! In clinica esteticianului Renert rezolvi si acesta problema spinoasa. Programeaza-te cu incredere pentru tratamentul transpiratiei excesive!
Si fiindca tot mergi acolo si stii foarte bine ca din liceu ti se spunea ”Ursul” din cauza parului care iti acoperea picioarele, pieptul si anumite regiuni de pe spate, fa-ti si o epilare definitiva cu laser si pregateste-te de insuratoare, caci visezi la asta demult si pe urma vremea facutului de copii (ideal este la tinerete) trece! Si apopo de asta, magicianul va face si o ingrosare permanenta cu ajutorul micropicaturilor de silicon a instrumentului cu care va transformati sotiile in mamici.
Sa discutam acum putin cu femeile! Cele fara sani, puteti sa va comandati perechea ideala: simetrica, perfecta, tuguiata obraznic. Cele cu sani imensi sa nu uitati ca doctorul Renert realizeaza micsorari perfecte de sani sa va seduceti viitorii soti sau sa-i faceti dependenti de farmecele voastre pe cei actuali. In cazul in care vi s-a lasat simbolul feminitatii, nu este cazul sa va plangeti de mila. Ii ridica rapid doctorul Renert cu implanturi sau fara.
El este capabil sa va indeplineasca toate dorintele legate de sani: nu ai balcoane, iti pune balcoane, le ai prea mari ti le ingusteaza, risca sa cada, pune balustrade solide.
Ai un chip de reparat? Fa-ti cu incredere programare si solicita: indepartarea ridurilor si a petelor, tratamentul cearcanelor, innoirea pleoapelor (adica al aspectului acestora).
Coltul buzelor s-a lasat putin si obrajii nu mai arata ca in tinerete? Se rezolva! Chiar si fesele pot fi ridicate cu microfibra si devin obraznice ca in adolescenta.
Acum unui om i se pot face reparatii capitale ca unei masini sa arate bine si sa demonstreze ca se ingrijeste.
Nu plangeti ca anii trec si timpul isi infige ghearele in trupurile voastre! Doctor Renert eternizeaza frumusetea in clinica lui cu ajutorul echipei sale, pregatirii profesionale temeinice, descoperirilor inovatoare si aparaturii.