Razer Phone, smartphone pentru gameri, lansat oficial

Razer Phone – Smartphone dedicat gaming-ului

Compania Razer ne prezintă un nou smartphone care se bazează pe gaming, în mare parte, dar este excelent și pentru task-uri de zi cu zi. Din punct de vedere hardware, putem spune că acest telefon este o bestie, vine echipat cu un procesor Snapdragon 835 Octa-Core ajutat de o memorie RAM de 8 GB DDR4, cea ce este excelent pentru a rula toate aplicațiile posibile din acest moment, disponibile pe Android.

Pe partea audio, Razer Phone este echipat cu două difuzoare, care după spusele celor care au testat deja telefonul, sunt cele mai puternice difuzoare puse pe un smartphone certificate THX sound., cea ce contribuie la o experiență extraordinară în gaming-ul pe mobil.

Camera foto este una duală, de 12 MP fiecare, cu deschidere f1.7 și zoom de 2x pe telephoto.

Pentru că vorbim despre un smartphone dedicat gaming-ului, bateria este una pe masură de 4000 mAh, care poate face față cu brio unor sesiuni lungi de jocuri. Capacitatea de stocare este de 64 GB, extensibilă printr-un card microSD de până la 2 TB.

Un aspect foarte important, mai ales în jocuri este ecranul, care înglobează tehnologia Ultramotion, pe un ecran de 5,7 inch și cu o rată de refresh de 120 Hz, care până acum a fost văzută doar la ultimul iPad Pro, dar niciodată pe un telefon.

Prețul pentru precomandă este unul chiar decent, pentru ce oferă acest telefon, de 750 de euro, iar livrările vor începe pe data de 17 noiembrie.

Mai jos vă invit să vedeți un unboxing, de la Unbox Therapy, care este serios impresionat de acest smartphone.