Esti sigura ca faci videochat legal? Iata 3 metode simple sa afli daca un studio de videochat este serios sau nu!

Te incanta ideea sa intri in industria videochatului, gandindu-te la numeroasele avantaje precum: incasari fabuloase, contract ferm, posibilitatea de a obtine credite fara dobanda, masini, vacante exotice, cursuri gratuite sau proceduri de infrumusetare?

La prima vedere, pare extraordinar! In prezent, exista tot mai multe oferte de angajari in studiouri de videochat, dar nu sunt toate 100% legale. Multe dintre aceste studiouri isi doresc sa profite de naivitatea si lipsa de experienta a doamnelor si domnisoarelor.

Pentru a evita eventualele neplaceri, iata care sunt principalele 3 metode prin care poti vedea daca in cadrul unui studio faci videochat legal sau nu:

1. Documenteaza-te despre experienta si renumele studioului de videochat

Atunci cand vrei sa faci videochat legal si ai vedere un anumit studio, trebuie sa verifici ce conditii de lucru ofera, care este experienta lor pe piata, daca este o companie serioasa si respecta legislatia in vigoare.
Pentru a face performanta intr-un studio videochat legal, ti se ofera training gratuit si suport permanent. De asemenea, un aspect foarte important pe care trebuie sa il iei in calcul este sa te asiguri ca ti se ofera confidentialitate 100%. Promisiunile fara o siguranta legala pot avea urmari neplacute.

2. Afla ce tip de contract ofera si perioada de finalizare a actelor

In cadrul unui studio de videochat legal, vei semna, inca din prima zi, un contract ferm de artist – interpret. In acest contract, sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. De asemenea, fiecare suma de bani pe care o vei incasa trebuie sa fie specificata in contract si impozitata corespunzator.

Orice alte motive invocate de studio cu referire la amanarea semnarii contractului trebuie sa te puna pe ganduri si sa te faca sa refuzi colaborarea, indiferent de alte promisiuni. Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este ca un studio de videochat legal nu va angaja niciodata un model cu varsta mai mica de 18 ani.

3. Afla care sunt castigurile reale pe care le poti obtine

Cand decizi sa te angajezi intr-un studio de videochat, intreaba exact care este salariul pentru perioada de acomodare si in functie de ce criterii vei putea castiga la fel de mult ca restul modelelor.
Fiecare studio de videochat care se respecta ofera bonusuri de seriozitate, de performanta sau in functie de experienta, de aceea este bine sa te interesezi dupa cat timp vei putea beneficia si tu de ele.

Sunt o multime de studiouri de videochat care nu respecta normele legale si platesc un salariu “de forma” in acte, iar diferenta, la negru. Informeaza-te cu privire la taxele si impozitele pe care le vei plati, la fel ca in oricare alt domeniu de activitate.

Este important sa iti doresti sa te realizezi din punct de vedere financiar, sa lucrezi in conditii de munca excelente, dar si sa ai garantia ca vei face parte dintr-o echipa serioasa si un studio videochat legal. Ca in orice alt domeniu de activitate, pentru a ajunge sa ai o cariera de succes, trebuie sa fii ambitioasa, sigura pe tine, plina de energie si cu dorinta de afirmare.