Hopa-topa pe trambulina

Vara aceasta ai acces maxim la distractie cu minunatele jucarii de exterior de la Dwyn. Printre acestea preferata copiilor ramne trambulina, un dispozitiv foarte distractiv atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Magazinul online Dwyn dispune de o varietate mare atunci cand vine vorba de jucarii si accesorii pentru exterior, iar trambulinele le putem gasi in mai multe variante.

Cea pe care am achizitionat-o se numeste Trambulina cu plasa de protectie de 396 cm. Aceasta trambulina este foarte versatila, deoarece greutatea maxima pe care o poate sustine este de 150 kg, ideala pentru petrecerile in aer liber ale copiilor si de ce nu si ale adultilor.

Trambulina prezinta un cadru de 80 de cm inaltime de la sol, avand 80 de arcuri pentru rezistenta iar materialul trambulinei este din polipropilena, un material foarte rezistent.

Avand un diamentru de 396 de cm, in trambulina pot incapea pana 5 sau 6 copii cu varste intre 5 si 10 ani iar daca sunteti adulti din categoria slim pot sa foloseasca trambulina chiar si pana la 3 persoane.

Este un accesoriu ideal pentru cei care doresc sa imbine distractia cu miscarea iar partea cea mai buna este ca totul se face in aer liber.

O trambulina este investitia pe care nu o veti regreta niciodata, deoarece aceasta poate fi transportata oriunde decideti sa va deplasati iar montarea/ansamblarea se face foarte usor.

Odata ce ai achizitionat un astfel de produs nu iti vei mai dori sa intri in casa si vei petrece ore in sir topaind alaturi de familie si prieteni pe minunata trambulina.

Recomand trambulina de la Dwyn, magazinul online de incredere cu cele mai bune produse din punct de vedere calitativ si unde preturile nu au concurenta.

Incepe vara intr-o veselie topaind chiar de la prima ora a diminetii inainte sa intri in  activitatea ta zilnica.