HTC a lansat astăzi HTC U11+

La prima vedere acest smartphone impresionează prin look-ul său. Ne bucura faptul ca nu vedem influeta design-ului concurentei sale. Noul HTC U11+ supradimensionează popularul model HTC U11 cu un ecran de 6 inch, un acumulator gigantic și multe altele, totul într-o carcasă cu suprafață lichidă, mai subțire chiar și decât HTC U11.

Noul HTC U11+ are același design atrăgător și premiat, cu suprafață lichidă, precum HTC U11. Culorile includ luciosul Ceramic Black, atrăgătorul Amazing Silver, și nemaiîntâlnita culoare Translucent Black.

Prin Translucent Black am depășit din nou granițele design-ului, oferindu-ți o carcasă spate nouă, de un negru elegant translucid, cu un aspect încântător și intim. Admiră frumusețea pură internă a noului HTC U11+, căci poți privi direct în inima telefonului, și ai un gradient unic de culoare ce adaugă o adâncime misterioasă și exprimă adevărata măiestrie.

Cu o certificare de rezistență la praf și apă de IP68, noul HTC U11+ este creat pentru a fi protejat, indiferent de intemperiile pe care ți le aruncă înainte viața.

Noul HTC U11+ include husa HTC U11+ Clear Shield. Creată pentru a funcționa perfect împreună cu Edge Sense, husa îți permite să strângi și să interacționezi cu telefonul oricând, lăsându-l frumusețea la fel de vizibilă, dar fiind totodată protejat, suplu dar sigur, de stricăciuni, mizerie și praf.

Pe scurt noul HTC11+ oferă utilizatorului:

  • Un ecran de 6 inch, cu o rată de aspect de 18:9, înseamnă că noul HTC U11+ va deveni modul tău preferat de a privi.
  • Un acumulator de 3.930 mAh pe care te poți baza.
  • Datorită funcției Edge Launcher, ce-ți permite să accesezi notificările și toate aplicațiile cu o singură mână, și funcției Edge Sense, ce-ți permite să strângi telefonul în mână pentru a iniția cele mai folosite acțiuni utile.
  • Spatele elegant din sticlă translucidă îi conferă un aspect încântător și intim.
  • Camere foto uluitoare, asistenți vocali inteligenți, cel mai puternic HTC BoomSound, cu 30% mai mult volum, căștile audio HTC USonic cu Anulare Activă a Zgomotului, design cu suprafață lichidă și rezistență la intemperii certificată IP68, precum și cea mai recentă experiență Android OreoTM, cu puterea Qualcomm.

Ecran impresionant prin mărime si claritate!

Ecranul de 6 inch al noului HTC U11+ va transforma telefonul în modul tău favorit de a viziona filme și a te juca, iar rata de aspect de 18:9 permite ecranului să ți se potrivească în palmă confortabil. Conținutul prinde viață pe ecranul colorat DCI-P3.

Susținut de Qualcomm® SnapdragonTM 835 Mobile Platform cu X16 LTE, noul HTC U11+ suportă și video HDR10, pentru imagini vii ce te vor captiva. Având unul dintre cele mai mari acumulatoare de până acum, noul HTC U11+ durează cu 30% mai mult.

Astfel noul HTC 11+ oferă cea mai bună experiență de utilizare cu o singură mână, pe un ecran mare care pare mic. Glisează oriunde pe ecranul de pornire pentru a accesa notificările și toate aplicațiile, iar prin Edge Sense poți folosi orice aplicație cu o singură strângere.

Edge Sense

HTC U11+ dispune de aclamata și revoluționara tehnologie Edge Sense. Cu o simplă strângere poți lansa camera foto și face poze, poți activa un asistent vocal, poți

deschide orice aplicație, și multe altele. Și nu doar că poți face fotografii cu Edge Sense, dar îl poți seta și să-ți deschidă aplicația favorită, precum Hărți Google sau Muzică Google, și să folosești aproape orice funcție din ea, tot cu o strângere.

Cu o strângere deschizi Edge Launcher, personalizat pentru acces facil și rapid la aplicațiile, contactele și setările tale rapide preferate.Dar poți folosi Edge Sense și pentru a accesa Asistentul Google Assistant sau Amazon Alexa2

Nu e nevoie să rostești “OK Google” sau “Alexa”; doar strânge și pune

întrebarea pentru a primi imediat rezultate. În China, HTC U11+ este echipat cu Baidu DuerOS, actualizat cu funcții noi de căutare precum rețete locale,

cerințe pentru admiterea la școli din zonă, stații de incărcare pentru VE, și multe altele. Poți chiar activa vocal Baidu DuerOS, chiar și cu ecranul stins.

Camere foto uimitoare

Noul HTC U11+ este echipat cu o cameră foto și mai bună decât HTC U11, care primise remarcabilul scor DxOMark Mobile de 903. Îmbunătățirile U11+ te vor răsplăti cu o claritate și calitate spectaculoase ale imaginii.

Autofocalizarea cu detecție a fazei full-sensor de pe noul HTC U11+ este aceeași tehnologie de pe camerele foto DSLR de top, iar tehnologia HDR Boost produce fotografii dinamice, fără a încetini telefonul.

Sunet puternic pe care îl simți

Cu HTC BoomSound și căștile audio HTC USonic, te poți bucura de sunet puternic, oriunde ai fi. De fapt, BoomSound de pe HTC U11+ are cel mai ridicat volum de până acum pe un smartphone – cu 30% mai tare decât HTC U11, cu sunet mai bogat și dynamic range mai bun, cu mai puține distorsiuni.

Pentru cea mai bună experiență auditivă, căștile HTC USonic îți cartografiază urechea internă cu ajutorul unei tehnologii similare sonarului, și îți croiesc sunetul pe măsura ta. Funcția avansată de Anulare Activă a  Zgomotului, încorporată în căștile audio HTC USonic, monitorizează automat nivelul sonor ambiental, ajustând rapid sunetul pentru a compensa noile zgomote sau perturbări.