HTC One M9 se lansează astăzi în România

HTC lansează astăzi, în România cel mai nou model din gama One, HTC One M9. După cum se știe noua generație de HTC, are același design ca modelul precedent, doar că este mult mai puternic din punct de vedere hardware.

htc-one-m9-5

HTC One M9 este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810, Octa-Core pe 64 biți, ajutat de 3 GB RAM și un spațiu de stocare de 32 GB, care poate fi extins cu un card microSDde până la 128 GB.

Camera foto face un salt destul de mare, acum avem parte de un senzor de 20 MP, retroiluminat, cu deschidere f/2.2, capabil să filmeze 4K. Camera frontală beneficiază de tehnologia ultrapixel și are un senzor de 4 MP cu deschidere f/2.0.

Camera-frontala-htc-one-m9

Sistemul audio Bom Sound este capabil să ofere surround 5.1, certificat Dolby.

Telefonul introduce și noua interfață software, Sense 7 care oferă integrare cu servicii precum Facebook, Dropbox, Flickr şi Google Drive, funcţia Image Match.

Noul telefon va ajunge în magazine pe data de 3 aprilie, dar poate fi comandat începând de astăzi pentru un preț de 3199 lei,un preț mult mai ok față de noul vârf de gamă de la Samsung, Galaxy S6.