Huse si accesorii pentru noul Samsung J6 2018

Husa Samsung Galaxy J6

Ca orice alt pasionat de gadget-uri, am decis in tomana aceasta sa imi cumpar noul Samsung J6 2018. Inintial am dorit sa imi cumpar un iPhone, insa bugetul nu mi-a fost suficient pentru un telefon de la producatorul Apple. Insa, am fost sfatuit, de catre apropiati si cunoscatori in domeniu, sa imi cumpar noul Samsung J6 2018.

Zis si facut! Odata ce am cumparat telefonul, mi-a fost usor sa ma acomodez cu el, deoarece eram familiarizat cu meniul telefoanelor Samsung.

Insa, in scurt timp, s-a intamplat sa imi cada pe jos, iar atunci m-a cuprins panica, deoarece doar ce il cumparasem si nu voiam sa fiu nevoit sa il schimb.

Am inceput sa caut, pe diverse site-uri, huse de protectie pentru acest model de telefon, insa doar pe un singur magazin online am gasit ceea ce cautam.

Pe BrandGSM.ro, am gasit huse Samsung Galaxy J6 originale, la preturi foarte bune.

Site-ul detine o multime de alte accesorii destinate mai multor brand-uri de telefoane, insa cele pentru noul Samsung Galaxy J6 sunt de-a dreptul fantastice.

Fiind microbist convins, am ales modelul de husa Art Footbal, de la producatorul Lemotti Silicon. Aceasta husa este realizata din silicon TPU, fiind foarte flezbila, dar si rezistenta, si se poate monta usor pe telefon. Husa prezinta decupajele identice cu cele ale telefonului pentru un acces usor la anumite facilitati. De asemenea, husa prezitna un model foarte frumos pe suprafata acesteia, cu mingi de fotbal, pe un fundal albastru.

Aceasta husa impiedica ca pe telefon sa se formeze urme de zgarieturi, praf si alte semne de uzura. Per total, sunt foarte multumit de husa pe care am comandat-o de pe BrandGSM.ro, deoarece livrarea a fost foarte rapida. La numai doua zile dupa ce am dat comanda, am primit husa prin curier la domiciliu.

De asemenea, aceasta husa se curata foarte usor, folosind doar un servetel si putina apa, husa se curata si se usuca foarte rapid. Suprafata fina a husei va lasa mereu o senzatie placuta in mana utilizatorului.

Am preferat, intotdeauna, sa investesc intr-o husa, deoarece, pe termen lung, asigura o buna functionare a smartphone-ului.

Site-ul magazinului BrandGSM este convenabil, deoarece ofera posibilitatea tuturor de a cumpara huse de calitate, la preturi cu adevarat exceptionale. Tot pe magazinul lor online, clientii pot cumpara alte accesorii utile precum baterii externe de telefon, folii de protectie sau cabluri de incarcare, in cazul in care cel original s-a pierdut.

Recomand, cu incredere, mai ales noua lor colectie de huse pentru telefonul Samsung Galaxy J6.