Imprimantele second hand, alegerea potrivita atat pentru biroul, cat si pentru locuinta ta

imprimante_second_hand

Cu siguranta ai auzit zicala conform careia un autoturism nou isi pierde 50% din valoare cand este scos prima data din parcare. Similar, o imprimanta isi pierde o mare parte din valoare atunci cand este scoasa pentru prima oara din ambalajul original. Din aceasta cauza, multe persoane fizice, dar si antreprenori aflati la inceput de drum, care nu au la dispozitie sume mari de bani, prefera sa cumpere imprimante second hand.

Acestea au numeroase beneficii comparativ cu produsele noi, iar cel mai important il reprezinta pretul. O imprimanta second hand poate fi chiar si de 2-3 ori mai ieftina decat un model similar nou, desi nu prezinta diferente notabile privind performantele sau aspectul. Alt beneficiu al imprimantelor second hand este reprezentat de gama foarte larga de produse, atat din randul echipamentelor de birou, cat si al celor pentru uz personal.

Un alt avantaj al cumpararii de imprimante second hand este ca, in general, acestea provin din randul modelelor de business de la branduri renumite la nivel international. Acest lucru face ca produsul pe care il primesti sa fie unul fiabil, cu o durata de viata indelungata si care nu se defecteaza dupa primele luni de utilizare intensa.

Cu toate acestea, inainte de a achizitiona imprimante second hand, trebuie sa alegi cu foarte mare atentie furnizorul, pentru a face o investitie realmente rentabila. Gama foarte larga de produse te poate coplesi, insa trebuie sa tii cont de doua aspecte atunci cand alegi furnizorul de echipamente IT second hand: acesta trebuie sa aiba o experienta indelungata pe piata si numai recenzii pozitive din partea clientilor. De exemplu, Interlink furnizeaza inca din 1997 imprimante second hand.

Oferta acestui magazin este foarte bogata, de la imprimante second hand laser color si monocrom la multifunctionale, imprimante matriceale si scanere. Acestea provin de la branduri renumite la nivel international, printre care Brother, Dell, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, Ricoh, Samsung, Wincor Nixdorf si Xerox. Aici gasesti imprimante second hand in format A3, A4 sau A5, cu o rezolutie de pana la 9600 x 600 dpi si cu interfata USB si USB 2.0.

Pentru imprimantele second hand de birou, viteza de tiparire este cel mai important aspect. La Interlink, gasesti printere cu o viteza de tiparire de pana la 60 de pagini pe minut alb-negru si pana la 50 de pagini pe minut color. Garantia standard a produselor second hand din oferta acestui furnizor IT este de 12 Luni, care poate fi prelungita pana la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garantie.

Pe langa toate aceste beneficii, ai parte si de transport gratuit, livrare rapida in maximum 48 de ore in toata tara, de drept de retur in 60 de zile si de un credit de 5% din valoarea oricarei comenzi online, pentru a face noi cumparaturi de pe site.

In concluzie, achizitionarea unei imprimante second hand este o decizie excelenta, cat timp alegi cu grija furnizorul de echipamente IT si esti atent la detaliile relevante pentru nevoile si asteptarile tale de la un astfel de produs. Daca imprimantele pentru uz personal au un pret relativ mic, care ii poate determina pe cumparatori sa le achizitioneze de noi, cele de business au de obicei preturi prohibitive, motiv pentru care cumpararea unei imprimante second hand este de departe solutia ideala.

rca-ieftin.ro