Mai sunt la moda? Totul despre ursitoarele de botez in 2021!

ursitoare botez
ursitoare botez

Vechile traditii romanesti spun ca, la scurt timp dupa nastere, soarta fiecarui copil este hotarata de niste zane cu puteri magice. Conform unor credinte vechi de doua mii de ani, mostenite de la romani, ele sosesc langa patutul celui mic si ii hotarasc soarta: daca va fi fericit, cu cine se va casatori, ce profesie va avea si chiar cat timp va trai.

Puterile acestor ursitoare botez au fost recunoscute si respectate in toate zonele tarii. In toate provinciile, este asternuta o masa bogata, pe care se pun bucate traditionale, bauturi, uneori si bani, carti sau alte obiecte.

De asemenea, se obisnuieste ca aceasta masa sa fie permanent luminata pe timpul noptii, deoarece se crede ca zanele vor fi bucuroase daca vor gasi acolo lumina. Si, cu cat sunt mai multumite, cu atat vor decide un destin mai bun pentru micut.

Cat de actuala mai este aceasta traditie in zilele noastre, la inceput de secol XXI? Ei bine, datorita unor organizatori de evenimente profesionisti, parintii, nasii, copiii si toti invitatii beneficiaza de o sansa pe care poate nu au avut-o niciodata: pot sa vada cum cele trei ursitoare de botez sosesc, canta, danseaza, spun poezii si fac o demonstratie de magie. Iata cum sunt organizate lucrurile, daca apelezi la specialisti in domeniu!

Cum se desfasoara lucrurile la o petrecere organizata cu stil?

Ursitoarele traditionale soseau noaptea, pe nevazute, cu grija sa nu fie observate de muritorii de rand. In schimb, noile ursitoare de botez puse la dispozitie de o firma de organizat evenimente precum www.petrecem.ro apar cu mult fast, in vazul tuturor invitatilor. Datorita lor, intreaga petrecere prinde viata, iar spectacolul pe care il ofera este unul dintre cele mai placute momente, pe care invitatii il vor filma si de care isi vor aminti mereu cu placere.

Parintii au posibilitatea de a alege intre mai multe echipe de ursitoare botez, formate din actrite profesioniste care pot sa interpreteze in cel mai frumos mod rolul de zana. Ele vor sosi in mijlocul invitatilor imbracate frumos, ca niste printese din basme, si vor pune la cale o sceneta cu cantece si dialoguri pline de farmec.

Astfel, traditiile strabune sunt reinterpretate si aduse in actualitate, intr-un cadru modern. Copilul tau devine protagonistul primului spectacol din viata lui. Si, in plus, poti fi sigur ca zanele vor face doar cele mai bune urari. Chiar daca o sa isi faca aparitia si vreo zana mai rea, ea va primi o lectie usturatoare si va fi alungata, spre distractia tuturor invitatilor!

Ce profesionisti pot anima petrecerea alaturi de ursitoare de botez?

Petrecem.ro te poate ajuta sa ii organizezi micutului tau un botez ca la carte, punandu-ti la dispozitie pachete avantajoase si servicii ireprosabile. Vei fi indrumat sa alegi cele mai frumoase locatii si un meniu diversificat, care sa multumeasca orice tip de invitat.

In plus, vor fi asigurate servicii foto-video profesionale. Fotografii si cameramanii vor capta fiecare moment special din timpul botezului, iar tu vei ramane cu amintiri de poveste. Atunci cand copilul tau va creste si ii vei arata pozele de la botez, cu siguranta va fi fericit sa vada ce frumoasa a fost prima petrecere din viata lui!