NewMedicine.ro – O revista despre medicina integrativa holistica

revista medicina integrativa

NewMedicine.ro este prima revista digitala din Romania axata pe promovarea medicinei integrative.

NewMedicine.ro susține persoanele cu pasiune pentru o viață holistică și servește ca resursă pentru cei care doresc să creeze o schimbare în viața lor.

Ramona Joita, fondatoarea revistei NewMedicine.ro, este antreprenor, mamă, aventurier și promotor al unui stil de viata sanatos si echilibrat. Experiența intr-un centru de meditatie Vipassana, care i-a schimbat viața, și problemele de sănătate, au dus la crearea conceputul NewMedicine.ro – o revista care educă și sprijină oamenii care caută ajutor.

Pe site-ul revistei NewMedicine.ro cititorii pot gasi informatii despre sanatate, nutritie, fitness si dezvoltare personala. Publicam articole educative, interviuri cu terapeuti din Romania si din afara tarii, informatii recente din domeniul sănătății holistice și multe altele. Pe langa acestea, ne dorim sa promovam medicii si terapeutii specializati in terapii alternative si complementare din Romania.

Misiune:
• de a încuraja oamenii să trăiască un stil de viață mai sănătos pe o planetă mai curata
• de a educa comunitățile cu privire la cele mai noi aspecte în materie de sănătate holistica și durabilitate.
• de a conecta cititorii cu resurse și evenimente locale de wellness, inspirându-i să ducă o viață mai echilibrată.

Scopul revistei NewMedicine.ro este de a inspira, motiva și educa oamenii cu privire la toate aspectele sănătății. Editorii incearca sa puna accentul pe elementele cheie care ne fac fericiți, sănătoși și de succes – o combinație intre aspectele fizice, mentale, emoționale, energetice și spirituale, pentru abordarea întregii persoane.

Viziunea noastra implica o intelegere ampla a sănătății și a medicinei, avand in vedere atat sistemele de medicina dezvoltate in culturile antice, cât și cele mai recente cercetări științifice. Pentru noi fiecare pacient este unic si trebuie tratat individual, mai degraba decat incadrat intr-un tipar.

Prin reuniunea acestor informații, ne propunem să le oferim cititorilor noștri instrumentele pentru a-și asuma responsabilitatea pentru propria sănătate și bunăstare, indiferent dacă aceasta implică nutriție, terapii alternative, schimbări ale stilului de viață, psihoterapie, dezvoltare spirituală sau medicină alopată.

Proces editorial

Site-ul NewMedicine.ro este actualizat zilnic cu informații noi care sunt identificate, evaluate și publicate intr-un format usor de citit.

Această abordare oferă utilizatorilor site-ului Newmedicine.ro acces la cele mai relevante, fiabile și actuale informații despre medicina integrativa, de oriunde, oricand.

Revista digitala NewMedicine.ro și-a propus să devină alegerea nr. 1 a celor care cauta informații legate de sănătate, avand studii relevante, dar aprofundate, despre bolile legate de stilului de viață, cum ar fi stresul și diabetul de tip 2, problemele de sănătate mintală, cum ar fi depresia și anxietatea, ADHD, spectrul autist, îmbătrânirea, artrita, cancerul, sănătatea intestinelor și afecțiunile autoimune.