O nouă tabletă Allview cu procesor Intel Atom

Allview a lansat o nouă tabletă din gama celor cu procesor Intel Atom, aceasta fiind cea mai accesibilă din această gamă conform celor de la Allview.

Tableta se numește Allview Viva i7, aceasta integreaza un procesor Intel Atom dual core tactat la o frecvență de 1,2 GHz și o placă grafică PowerVR SGX544MP. Memoria RAM este de 1 GB iar cea de stocare de doar 8 GB, dar care poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB.

allview-viva-i7

Display-ul este unul de tip IPS, de 7 inch care are o rezoluție de 1024 x 600 pixeli și un format de 16:9.

Pe partea de multimedia, tableta incorporează două camere, cea principală are un senzor de 2 MP, iar cea frontală unul de doar 0,3 MP, cea ce nu este extraordinar, poate chiar slab pentru anul 2014, dar ținând cont de preț probabil trecem mai ușor peste acest aspect.

camera-viva-i7

Tableta prezintă un design unibody, care vine cu două culori disponibile, alb sidef sau negru mat rubber.

 Viva i7 este a patra tableta din gama noastra care are integrat un procesor Intel® Atom™ si cu siguranta nu va fi ultima. Ne dorim ca utilizatorii de tablete PC sa aiba solutii performante, dar si accesibile.a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 Viva i7 este disponibilă pentru precomandă la un preț de 349 lei, care nu ar fi un preț rău deloc, dar acum depinde dacă și merită acești bani, fie ei și puțini, asta rămâne de văzut.