Philips 349P7 – monitor pentru profesionisti

Philips 349P7

Philips 349P7 este un monitor curbat 21:9 ce se adreseaza profesionistilor. Monitorul celor de la Philips vine echipat cu un panel VA curbat ce are o rezolutie 3440×1440, o rata de refresh de 100hz si un contrast de 3000:1.

Monitorul Philips 349P7 ofera o reproducere buna a culorilor si acest lucru il face sa fie o alegere foarte buna pentru graficieni, editori video si profesionisti ce au nevoie de un spatiu mare de lucru.

Monitorul mai beneficiaza si de functiile PBP si PIP. Aceste doua functii permit afisarea mai multor surse video simultan pe acelasi ecran iar pentru utilizatorii de laptop-uri exista si un port USB TypeC prin care monitorul poate primi semnal video.

Pentru profesionisti si utilizatorii casnici ce isi doresc un ecran 21:9 pentru a urmari filme sau a jucat ocazional diverse jocuri este o alegere foarte buna.

Design-ul monitorului este unul placut si se integreaza foarte usor in orice mediu. Monitorul este echipat cu un suport ce permite foarte usor ajustarea acestuia pentru o pozitie cat mai corecta in fata calculatorului. Poate fi ridicat pe verticala, rotit si inclinat pentru un confort sporit chiar si dupa ore petrectue in fata calculatorului.

Philips 349P7 in editare foto/video

Noi am testat monitorul in principal in programe office, unde spatiul de lucru generos pe care ni-l pune la dispozitie ne-a permis sa navigam foarte usor prin documente, powerpoint-uri si tabele excel. Deci cand vine vorba de productivitate monitorul Philips 349P7 este probabil una dintre cele mai bune alegeri.

Am decis sa il folosim si la editare foto/video si din nou a reusit sa ne surprinda in mod placut deoarece aceste programe se scaleaza deosebit de bine pe un display cu o ratie de 21:9 si iti permit sa navighezi foarte usor prin proiecte.

Cand vine vorba de gaming nu ne-am aventurat prea tare. Am testat cateva jocuri si ne-a facut o impresie chiar placuta.Categoric nu este cea mai buna alegere pentru gamerii hardcore si jucatorii competitivi dar daca va doriti un monitor bun si pentru gaming fara sa aveti prea multe asteptari de la el Philips 349P7 este alegrea perfecta.

In concluzie Philips 349P7 este un monitor bun la toate, poti sa lucrezi foarte usor pe el datorita spatiului de lucru generos si in timpul liber poti sa te relaxezi cu un film sau sa te joci.

Poate te intereseaza si: AOC lanseaza un monitor dedicat gamerilor profesionisti