Porți de acces și garduri din aluminiu pentru casa ta

O casă sigură și eficientă are porți de acces și gard din aluminiu

Când ai o casă frumoasă și bine pusă la punct, tot ce îți rămâne de făcut este să contactezi echipa de profesioniști Davos pentru a se ocupa de curtea ta.

Fiecare curte are nevoie de gard pentru a ține curioșii la distanță. Este adevărat, nu ne putem alege vecinii, dar datorită tehnologiei moderne din ziua de azi, putem ridica gard realizat din materiale de calitate superioară, pentru a ne proteja viața privată, dar și casa.

Dacă porțile reprezintă calea de acces pentru tine și familia ta în curte, gardul are rolul de a ține la distanță oamenii care doresc să intre în curte fără permisiunea ta.

Gardul a fost dintotdeauna o necesitate pentru oamenii care locuiesc la casă. Pe lângă aspectul său unic și deosebit care are rol să întregească ansamblul casei dar și a grădinii, gardul mai are rol și de protecție.

Probabil te întrebi acum dacă ai nevoie de autorizație de la primărie pentru a ridica gardul, ei bine răspunsul este da. Legislația din România solicită proprietarilor ca înainte să se apuce să ridice gard, să facă toate demersurile necesare pentru a obține autorizație de construcție. Nu este cazul să-ți faci prea multe griji, autorizația se obține destul de ușor.

Ridicăm singuri gardul sau apelăm la profesioniști?

În ultimii ani, oamenii care doresc ca grădina și casa lor să fie împrejmuită cu garduri și porți de acces de calitate aleg să lucreze cu profesioniști.

Nu este nimic în neregulă dacă vrei tu sigur să-ți ridici gardul, trebuie doar să ai puțină experiență în domeniu și să ști exact ce faci pentru a nu strica materialele degeaba, în caz contrar lasă profesioniștii să se ocupe și tu stai fără griji.

Când vine vorba de protejarea casei, dar și a familiei nu este cazul să ne uităm la bani sau să ne zgârcim. Până la urmă, este o investiție care merită!

De ce să alegi să lucrezi cu Davos?

În primul rând compania Davos pune mare preț pe serviciile oferite. De-a lungul timpului au încercat să diferențieze de competitori prin estetic, funcționalitate, durabilitate și atenție sporită la cele mai mici detalii. Experiența de 7 ani în domeniu își spune cuvântul.

Davos îți oferă garduri cu model simplu, clasic sau sofisticat, totul ține de preferințele tale. De asemenea, la cererea clientului gardurile și porțile de acces pot fi personalizate după bunul plac.

Dacă cauți o sură de inspirație te invit să accesezi site-ul https://davos-europe.com, aici vei găsi o galerie de poze cu garduri și porți de acces realizate de Davos. Clienții s-au declarat mulțumiți de serviciile oferite de profesioniști.

Este bine cunoscut faptul că fiecare curte are forma și dimensiunea diferită. În concluzie, dacă ai văzut o poartă la un vecin și vrei să-ți montezi și tu una, exact la fel, prima oară trebuie să discuți cu profesioniști cu experiență în domeniu pentru a fi sigur că proiectul poate fi realizat cu succes până la capăt.

Compania Davos îți poate oferi următoarele tipuri de porți:

– poartă pietonală

– poartă batantă

– poartă cu canate inegale

– poartă culisantă

– poartă autoportantă

Cât costă o portă de access și gard din aluminiu?

După cum am menționat mai sus în articol, fiecare curte are dimensiunea și forma diferită, așadar prețurile diferă în funcție de cantitatea de material folosită pentru realizarea proiectului. Totodată, de durata de lucru a muncitorilor care se vor ocupa de montarea gardului și a porți de acces.

Pentru a obține un preț estimativ poți suna la numărul de telefon +40 (728) 033 599 sau trimite un e-mail la adresa info@davos-europe.com, un membrul al echipei Davos îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai.