Prejudecăți demontate despre meseria de model videochat

Deși lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă, meseria de model videochat este încă una destul de controversată și chiar învăluită de un aer de mister. Din necunoștință de cauză, oamenii fac tot felul de afirmații false despre acest job. Nu negăm că unele dintre ele ar putea fi adevărate, în special când este vorba despre studiouri neprofesioniste, unde modelele de aici sunt obligate să efectueze un anumit tip de ședințe, unde nu le sunt plătite la timp salariile, iar despre taxele și contribuțiile la stat nici nu poate fi vorba. Cu totul altfel stau lucrurile într-un studio de videochat profesionist, cum este și cazul Gloria-models.ro, unde personalul care lucrează aici are parte de cele mai bune condiții de lucru, nu li se impune să facă nimic din ceea ce nu vor, iar câștigurile sunt unele mai mult decât mulțumitoare.

Prin urmare, am decis să îți prezentăm câteva dintre prejudecățile și afirmațiile nefondate despre un studio de videochat profesionist, și să îți demonstrăm că lucrurile nu stau deloc așa.

Șefii le impun modelelor o anumită conduită

Este o exagerare și o afirmație rău-voitoare. La un studio profesionist de videochat sau oricare altul din țară, niciun model nu va fi obligat în niciun să poarte cu membrii anumite discuții, decât dacă dorește el acest lucru. Evident, din dorința de a avea mai mulți clienți și a-și spori câștigurile, unele fete vor apela și la varianta chat-ului non-adult, dar asta nu înseamnă că sunt obligate să o facă. Sunt multe modelele care nu doresc să aibă astfel de discuții, optând pentru videochat non-adult, și asta nu înseamnă că vor primi mai puțini bani pentru asta.

Dacă lucrezi la un studio de videochat și șefii îți impun să vorbești anumite discuții cu membrii, înseamnă că nu este vorba despre unul profesionist, și este mai bine să renunți și să îți găsești un alt job.

Angajarea nu se face în mod legal

Da, este adevărat, dar numai în cazul acelor studiouri de videochat no-name, care nu urmăresc decât profitul propriu și pentru ei modelele care lucrează aici sunt doar simple unelte pentru ca ei să își umple buzunarele. În cazul unui studio profesionist, chiar din prima zi de lucru fetele vor avea carte de muncă și li se vor plăti dările și taxele către stat. Până la urmă, este vorba despre o meserie ca oricare alta, unde totul este la vedere, perfect legal, așa că nu trebuie să îți faci tot felul de griji inutile pentru că nu este cazul de așa ceva.

Întreabă modelele care lucrează la studioul unde vrei și tu să te angajezi, și dacă este unul profesionist cum este și cazul Gloria Models, vei vedea că îți răspund că au semnat un contract individual de muncă, așa că sunt mult mai liniștite din acest punct de vedere. Cât despre câștiguri, dacă ești conștiincioasă și ambițioasă, vei vedea că nu sunt deloc unele modeste, și în cel mai scurt timp vei reuși să îți îndeplinești unele dorințe: haine de firmă, cosmetice de calitate, sau chiar o mașină și o locuință personală.

Nu ai timp liber

Atunci când aud de sumele care se câștigă la un studio de videochat profesionist la fel ca și Gloria Models, mulți sunt de părere că acele modele care au ajuns la această performanță au lucrat non-stop. Total neadevărat, iar adevărul este că programul este unul foarte flexibil, care îți permite să urmezi și cursurile unei facultăți dacă dorești. Fiecare model are posibilitatea să își aleagă tura în care dorește să lucreze, și gata, totul este simplu și la vedere. Cât privește ceea ce fac în timpul lor liber, când nu sunt la job, ele decid cum să și-l petreacă, nu există nicio limitare în acest sens. Și, cu riscul de a ne repeta, da, chiar se câștigă bani frumoși din videochat, și nici măcar nu este nevoie să renunți la convingerile tale.

Așadar, sperăm că te-am convins să lași prejudecățile la o parte și să vezi dacă nu cumva această carieră ți se potrivește precum o mănușă. Lasă gura lumii să zică orice dorește, tu ești majoră, poți să iei singură deciziile în ceea ce te privește, așa că îndrăznește să mergi mai departe și să câștigi bani frumoși, cu care să îți vezi visurile îndeplinite mai repede decât credeai!