Proctoline.ro trateaza hemoroizii cu metode moderne de un sfert de secol

hemoroizi

Oamenii vorbesc cu retinere despre hemoroizi sau nu vorbesc deloc.

Sunt parti ale organismului nostru despre care vorbim retinut, ne inrosim la fata, ezitam, soptim si cand cerem medicamente pentru ele, de parca nu fac parte din noi. Dupa cum avem aparat digestiv, trebuie sa existe si sisteme de eliminare a toxicitatilor sau a rezidurilor, fiindca daca acestea se blocheaza murim, cum se moare de inima sau din cauza disfunctiei unui organ vital.

In orice caz, nu este o rusine sa ai hemoroizi interni, dar este extrem de grav sa nu ii tratezi.

Hemoroizii apar dupa varsta de 40 de ani si 25 % dintre romani sunt inregistrati in evidentele medicale ca suferind de aceara boala.

Ea nu este o boala rusinoasa a omului, desi se afla intr-o parte a corpului tabu, fiindca nu este generata de fapte sau lucruri de care unui om ar putea sa ii fie rusine, cum sunt anumite boli de natura sexuala care demonstreaza comportamentul libertin si total lipsit de precautie de a intretine raporturi intime cu persoane necunoscute, fara protectie.

In general, cauzele care genereaza hemoroizii sunt:

-hrana extrem de condimentata si alte excese alimentare

-statul pe scaun ore intregi, de aceea exista mai multa predispozitie de a avea hemoroizi la anumite categorii socio-profesinonale.

-o sarcina cu probleme

-vârsta, fiindca intreg organismul se slabeste si se deregleaza simultan cu inaintarea in varsta

-cancerul anal si bolile foarte grave din regiunea pelviana

-predispozitia la constipatii.

Oamenii asociaza tratarea hemoroizilor cu interventiile clasice cu bisturiul si se tem de ele fiind operatii intr-o zona deosebit de sensibila.

De un sfert de secol insa in tara noastra a fost introdus un tratament hemoroizi interni modern, non invaziv de care ar trebui sa profite toti bolnavii din Romania, inainte ca boala sa degenereze intr-un mod nefast.

Si  hemoroizii interni si cei externi sunt foarte durerosi si in cazul in care sunteti norocosi si nu stiti exact cum se manifesta crizele, acestea se pot rezuma in cuvintele: dureri atroce si sangerari.

Tratare hemoroizi interni la clinica Proctoline.ro se face cu metode moderne, metode experimentate in cele mai dezvoltate state ale lumii, cum ar fi: metoda cu laser si cu ultrasunete.

In cazuri exceptionale, se recurge la bisturiu, dar bolnavii de hemoroizi trebuie sa stie urmatoarele lucruri esentiale:

  1. sa nu stea niciodata pana cand acestia degenereaza intr-o boala foarte grava, care le pune viata in pericol. Cu cat se prezinta mai repede la clinica, problema se rezolva mai usor si rapid si nu mai apar complicatiile secundare.
  2. omul demn lupta pentru viata lui. Operatia trebuie facuta, daca se impune din respect fata de cei dragi si fata de divinitatea care a daruit viata. Stiu oameni care au trecut prin 5-6 operatii fara sa se planga si traiesc si acum. Daca operatia aceea clasica iti salveaza viata si o lungeste cu cateva luni sau ani, se impune a fi facuta!
  3. de medicul de specialitate nu trebuie sa iti fie rusine niciodata. El se afla acolo sa te ajute, dar daca nu te prezinti la clinica si nu soliciti consultul, iti irosesti sansele de a-ti ameliora situatia!