Review Allview P8 eMagic

Astăzi voi face review-ul telefonului Allview P8 eMagic, telefon primit în teste din partea Allview cărora țin să le mulțumesc pe această cale.
Cum telefonul meu personal este tot un terminal Allview și anume P8 Energy chiar am fost încântat să testez și modelul P8 eMagic care costă 899 Ron la momentul review-ului.
Când deschidem cutia telefonului Allview P8 eMagic găsim următoarele lucruri.
1. Terminalul Allview P8 eMagic
2. Încărcător + cablu de date / încărcare
3. Licență BitDefender
4. Manual + Certificat de garanție
5. Folie de sticlă (preaplicată)

 

Haideți acum să vorbim puțin despre aspectul acestui terminal.
Allview P8 eMagic este un telefon cu un aspect plăcut în opinia mea adresat în special tinerilor ce își doresc un telefon cu un aspect mai modren, telefonul venind în două variante și anume auriu (cel pe care îl am în teste) și argintiu închis / gri care îmi imaginez că vrea să fie puțin mai discret.
Sistemul de operare a lui Allview P8 eMagic este Android 6.0 Marshmellow deci avem parte de un stistem de operare actualizat ceea ce nu poate decât să mă bucure!
Ca în cazul oricărui smartphone specificațiile sunt destul de importante și în cazul lui Allview P8 eMagic avem un Procesor Quad Core Cortex A53 de 1.3 Ghz, un accelerator grafic Mali T720, 16GB spațiu de stocare, memorie Ram de 2GB și o baterie Lithiu Polymer de 2700mAh.

 

Din punct de vedere al conectivității avem 2G, 3G și 4G, wifi b/g/n, Bluetooth, GPS, AGPS
Display-ul telefonului masoara 5.5 inch si este un IPS LCD cu o rezoluție de 1280×720.
Telefonul este construit destul de solid având carcasa din policarbonat. Chiar dacă pare a fi un unibody la acest model capacul din spate este detașabil. Sub capac găsim slot-urile pentru cele două sim-uri, slotul pentru cardul de memorie și bateria de 2700 mah care nu este detașabila.
Haideți acum să vorbim puțin despre camerele pe care le regăsim pe Allview P8 eMagic
Pe partea din spate a telefonului regăsim camera principală de 13 megapixeli cu auto-focus și blitz led și difuzorul în partea de jos iar pe partea din față regăsim camera secundară de 5megapixeli, senzorii de luminozitate și proximitate precum și earpice-ul.
De menționat este faptul că telefonul vine la pachet cu suita Microsoft Office împreună cu Skype și OneDrive și de asemenea cu aplicația MagicTouch a celor de la Allview

Allview-P8-eMagic-versiuni
Acum haideți să va împărtășesc experiența pe care am avut-o cu Allview P8 eMagic în ultima luna.
Mi s-a părut foarte interesant cum un procent semnificativ din cei cu care intram în contact deveneau curioși de acest telefon.
Performanțele acestui telefon în jocuri sunt decente, nu excelează dar în niciun caz nu dezamăgeste, vorbim totuși de un telefon mid range destul de performant deci marea majoritate a titlurilor de pe GooglePlay sunt perfect jucabile fără a avea blocări sau alte probleme de genul acesta.
Aplicația Magic Touch a celor de la Allview mi se pare chiar utilă și îți permite să accesezi aplicațiile favorite foarte rapid și din orice meniu ai fi.
Autonomia este una suficient de bună pentru cei 2700mAh, probabil și datorită optimizărilor cu care vine sistemul de operare android 6.0 marshmellow și în cazul unei utilizări normale bateria nu va avea probleme să reziste toată ziua dar tot va trebui pus la încărcat peste noapte.