Review căști gaming Marvo HG8956

În ultimele săptămâni am avut ocazia să testez căștile de gaming Marvo HG8956.

Casti Marvo HG8956
TehnologieWired
SunetStereo
Lungime2.2m
MicrofonDa
Diametru difuzoare50 mm
Impedanță32 Ohm
Frecvență raspuns20 – 20.000 Hz
Sensibilitate112 dB

Căștile de gaming Marvo HG8956 sunt adresate gamerului ce își dorește o pereche de căști de gaming care să nu coste deosebit de mult. Aceste căști costă în momentul review-ului undeva la 130 Ron (prețul poate să varieze în funcție de magazin) deci vorbim de niște căști de gaming de buget.

Din punct de vedere al confortului totul este okey. Cupele sunt destul de mari iar pernuțele care îți acoperă urechile sunt făcute dintr-un burete destul de moale care nu te apasă pe urechi și acoperite cu un material care izolează sunetul (astfel poți să joci liniștit jocul preferat)

Sunetul pe care îl produc căștile Marvo HG8956 este puternic și clar, având un nivel al bass-ului care se face repede simțit. Nu am nimic să le reproșez la acest capitol dar la ca orice produs de buget, undeva s-au făcut mici sacrificii și în acest caz este vorba despre microfon, acesta este suficient de bun pentru a comunica în jocuri dar sunt sigur că se putea și mai bine.

Sistemul de ajustare pe marime al căștilor nu necesită intervenția directă a utilizatorului, acestea luând pur și simplu forma capului.

Căștile Marvo HG8956 sunt construite din materiale de calitate și nu îmi dau impresia unor căști de gaming ieftine.

Cei care doresc să achiziționeze aceste căști de la PCGarage pot folosi acest cod TUZQ64NY pentru a beneficia de reducere.