Rochii elegante pentru evenimente speciale de la Ralta

Rochii elegante pentru evenimente speciale 

Rochii elegante pentru evenimente speciale

Ai fost invitată la o nuntă dar nu știi cum să te îmbraci? Se aproprie banchetul dar tu încă nu ți-ai găsit rochia perfectă? Nu este nici o problemă deoarece magazinul online Ralta vine în ajutorul tău și îți oferă rochii elegante pentru evenimente speciale la prețuri foarte bune.

De cele mai multe ori viitoarea mireasă decide ca domnișoarele de onoare să poarte roșu, culoarea iubirii. Fiind sezonul nunților este foarte greu să găsești o rochie roșie, care să aibă un model deosebit.

În magazinele fizice se mai găsesc rochii de domnișoară de onoare, dar modele clasice. Dacă îți dorești o rochie roșie perfectă, care să atragă admirația persoanelor din jur, îți recomand să porți o rochie lungă cu spatele gol.

Rochie lungă cu spate gol

Rochie lungă cu spate gol

După cum poți observa și în poză, atenția la cele mai mici detalii fac diferența. Modelul este unul deosebit, care îți va pune în valoare silueta. Pentru femeile care nu au nevoie sau le incomodează, cupele sunt detașabile.

Această rochie lungă stil sirenă poate fi purtată la diferite evenimente speciale, cum ar fi o nuntă sau botez, petrecere, banchet sau gală.

Faptul că această rochie este perfectă pentru diferite ocazii speciale este un mare avantaj deoarece nu o cumperi să o porți doar o dată. La următorul eveniment tu vei avea deja cu ce să te îmbraci. Dacă vrei cu totul altceva, poți apela la serviciile oferite de o croitorie profesională pentru a o scurta până unde dorești.

Datorită faptului că oferă o apariție glam, rochiile paietate sunt unele dintre cele mai cumpărate articole vestimentare pentru ocazii speciale.

Atunci când porți o rochie lungă cu paiete vei fi clar în centrul atenției. Pentru a nu cădea în extremă, trebuie să ai mare grijă cum o asortezi.

Fiind deja o piesă vestimentară îndrăzneață încercă să eviți să porți accesorii mari sau pantofi în culori puternice deoarece vei avea look încărcat, cu aspect neplăcut. Recomandat ar fi să optezi pentru bijuterii finuțe, pantofi negri sau nude și o poșetă plic, în nuanțe neutre.

Rochie lungă cu paiete

rochie lungă cu paiete

Mare atenție la mărime!

Înainte de a cumpăra orice rochie online nu uita să te măsori singură casă. Măsoară-ți corect bustul, talia și șoldurile și cumpără mărimea care ți se potrivește.

În cazul rochiilor cu paiete este recomandat clienților să comande cu o dimensiune mai mare decât dimensiunea lor obișnuită. Aceste rochii sunt fixe, fiind fabricate din paiete și sifon.

Dacă ai comandat mărimea greșită sau pur și simplu rochia nu este exact cum ți-ai dorit nu este nici un fel de problemă deoarece magazinul online Ralta oferă clienților posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile.

Acesta trebuie să fie cu etichetă, să nu prezinte urme de purtare sau să fie deteriorat. Pe scurt, trebuie trimis înapoi exact cum l-ai primit.

Pe site-ul www.ralta.ro vei găsi o mulțime de modele de rochii, la prețuri foarte bune.