Rochii ieftine de vară

Rochii ieftine de vară

Rochii de vară

Înclin să cred că orice femeie își dorește un look desăvârșit care să atragă privirile și admirația persoanelor din jur. O ținută bine aleasă poate evidenția cel mai bine trăsăturile frumoase ale corpului.

Noi bărbații, în sezonul cald avem ocazia de a admira femeile în cele mai frumoase și confortabile rochii de vară.

An de an femeile cumpără rochii de vară pe care le pot purta, din păcate, doar 3 luni cât este sezonul cald. Vara următoare vor dori să cumpere noi modele de rochii, care sunt în tendință, tocmai de aceea sfatul meu este să cumpărați rochii ieftin, dar cu un model deosebit, cel puțin așa face soția mea.

În articolul de azi vreau să vă prezint două modele de rochii la prețuri accesibile de la NEER. Pe site se găsesc o gamă variată de rochii femei care de care mai frumoase, și toate au un preț foarte bun. I-am zi soției mele să își aleagă două rochii de vară de pe site, și ea le-a ales pe acestea.

Rochie din șifon potrivită pentru vacanță

Acest model de rochie este ideal pentru zilele călduroase de vară. Poate fi purtată la piscină, pe plajă sau la o ieșire în oraș.

Materialul este foarte ușor și confortabil.Cordonul evidențiază frumos talia, iar bulinele negre fac ca rochia să iasă din anonimat, să nu fie doar o simplă rochie albă.

Mărimile disponibile sunt S, M, L și XL ceea ce înseamnă că nu trebuie neapărat să ai siluetă de vedetă pentru a purta această rochie superbă de vară. Și persoanele cu dimensiuni mai mari pot arăta bine.

Rochia costă doar 120 de lei și poate fi comandată exclusiv online de la NEER.

Ultimul model de rochie este puțin mai elegantă, poate fi purtată la o seară în oraș cu prietenii, la o întâlnire de afaceri dar și la evenimente speciale ținute în aer liber.

Rochie Vintage Bug Swing

Lungimea rochiei este potrivita, nici prea lunga dar nici prea scurta. Modelul este unul deosebit datorita imprimeului floral.

Rochia vintage costă doar 87 de lei, super avantajos. Mărimile disponibile sunt de la S la XL. Pentru a comanda mărimea care ți se potrivește nu uita să-ți măsori corect acasă bustul, talia și șoldul, după care compară mărimile tale cu cele de pe site.

Dacă te-am făcut curioasă accesează site-ul NEER și descoperă întreaga gamă de rochii de vară la prețuri foarte mici.