Ronexprim formeaza, de 25 de ani, specialisti in domeniile tehnice

Desi in cei 25 de ani de activitate Ronexprim si-a consolidat pozitia de lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control si echipamente de laborator, compania s-a implicat in numeroase alte activitati, cea mai importanta fiind pregatirea tinerilor specialisti in domeniile tehnice.

Furnizor de instrumente de masura, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica inca din 1991, Ronexprim si-a extins treptat gama de produse, pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti, insa nu a facut niciodata rabat de la calitate. In consecinta, toate produsele din oferta sa, de la multimetre la camere de termoviziune si de la osciloscoape la clesti de curent, provin de la branduri renumite la nivel international, printre care Keysight, Sonel sau Fluke.

Ce ajutor iti poate oferi Ronexprim

Daca activezi intr-un domeniu tehnic si ai nevoie de un ajutor suplimentar pentru a intelege si a integra in activitatea ta noutatile tehnologice prezentate pe internet sau in literatura de specialitate, Ronexprim iti sta la dispozitie. Specialistii companiei, instruiti in fiecare an de producatorii externi cu privire la inovatiile din domeniu, iti pot veni in ajutor prin intermediul serviciului de consultanta tehnica, daca soliciti acest lucru.

De asemenea, Ronexprim organizeaza anual propriile workshop-uri si seminarii. Totodata, compania iti poate asigura accesul la sesiunile webinar sau seminariile online tinute de partenerii sai, dar si la cursurile lor de specializare. Iata in continuare care sunt facilitatile oferite de unii dintre cei mai importanti parteneri ai companiei:

1. Fluke. Lider mondial in furnizarea de aparatura de masura si control profesionala si partener traditional al Ronexprim, Fluke ofera in mod constant un real suport clientilor sai, prin intermediul notelor de aplicatii, al programului Virtual Demo, dar si al seminariilor online organizate periodic.

2. FEI Company. FEI Company este lider mondial in productia de microscoape electronice pentru utilizari la scara nanometrica, avand aplicatii in cercetare, in domeniul electronic, in studiul resurselor naturale sau al stiintelor vietii. Acest partener Ronexprim ofera la randul sau programe de asistenta educationala, informatii teoretice de baza despre microscopia electronica, brosuri, note de aplicatii, data sheet-uri, articole, studii de caz, cursuri de specializare, dar organizeaza si conferinte pentru specialistii din domeniile enumerate.

3. Malvern International. Malvern International este lider in fabricarea echipamentelor pentru caracterizarea particulelor: pentru determinarea potentialului Z, a greutatii moleculare, a compozitiei chimice, a proprietatilor reologice etc. Acest colaborator al Ronexprim ofera partenerilor sai explicatii teoretice cu privire la tehnologiile care stau la baza functionarii echipamentelor pe care le produce, dar si prezentari multimedia ale metodelor si tehnicilor de lucru, ale echipamentelor si ale aplicatiilor specifice in diferite industrii. In plus, Malvern ofera si note de aplicatii, seminarii online, cursuri de e-learning si scurte prezentari audio pentru cele mai importante dintre tehnologiile dezvoltate. Toate acestea sunt disponibile printr-o simpla logare pe site-ul Malvern.

Trendul ascendent al companiei Ronexprim a fost setat de fondatorul sau, Mircea Stoian. “A fost o personalitate marcanta, care va ramane in memoria angajatilor si colaboratorilor drept un model de etica profesionala si corectitudine. Eforturile sale sunt confirmate in prezent de rezultatele exceptionale ale echipei de profesionisti pe care a format-o”, declara Rodica Stoian, actualul director general al companiei.

rca-ieftin.ro