Din fericire pentru pasionatii de ciclism, Salonul Bicicletei se organizeaza si anul acesta si ne promite la fel de multe surprize ca in anii precedenti! Cel mai mare eveniment de profil din Sud-Estul Europei va reuni din nou oameni din intreaga lume, veniti sa-si impartaseasca dragostea pentru biciclete si sa afle care sunt ultimele noutati in domeniu! Unde va avea loc? In acelasi loc ca si in anii trecuti, la Romexpo, in pavilioanele C1, C2, C4 si C5. Cand? Imediat ce da soarele de primavara, in perioada 9-11 Martie. Daca inca nu stii despre ce este vorba, iata 4 motive pentru care ar trebui sa fii prezent la Salonul Bicicletei!

La eveniment vor fi prezenti cei mai cunoscuti producatori de biciclete la nivel national, alaturi de importatorii si magazinele de profil din Romania. Printre acestia se numara si Veloteca, unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din Romania. Asa cum ne-am obisnuit, velotecarii ne-au pregatit si anul acesta o surpriza! Ciclistii sunt asteptati sa descopere bicicletele SUNN, aduse in premiera in Romania la inceputul anului trecut! In momentul de fata, Veloteca este singurul importator al bicicletelor SUNN, asa ca vestea aceasta sigur ii va bucura pe majoritatea consumatorilor de MTB (enduro, cross-country si trail). Alaturi de aceste biciclete, vizitatorii vor descoperi la standul Veloteca celebrele antifurturi si casti de protectie marca Abus.

biciclete VelotecaDaca vii la Salonul Bicicletei, vei putea sa testezi cele mai performante si mai excentrice biciclete ale anului 2018. Acum este sansa ta sa experimentezi o noua latura a pedalatului si sa traiesti o senzatie pe doua roti next level. Vei putea sa te desfasori intr-un spatiu de aproximativ 15.000 mp in cele 4 pavilioane si peste 5.000 mp de spatiu outdoor destinat celor care vor sa puna la incercare bicicletele mult ravnite. De asemenea, vei afla care sunt cele mai noi tipuri de accesorii si vei primi sfaturi despre ceea ce inseamna un echipament pentru biciclete complet. In cazul in care nu te tenteaza ideea de a testa cele mai noi biciclete, exista o alternativa la fel de buna! Pe circuitul Bike Trial pus la dispozitie de Salonul Bicicletei vei putea sa-i urmaresti pe profesionisti si sa ,,furi” meserie de la cei mai buni in domeniu. Totusi, suntem siguri ca toate acele cascadorii BMX nu te vor lasa indiferent si vei vrea sa intri si tu pe teren. Cel mai bine ar fi sa profiti de ocazie si sa testezi bicicletele dorite la o provocare marca proprie.

biciclete

Daca esti parinte, iti poti lua copilul cu tine! Salonul Bicicletei amenajeaza si anul acesta un loc destinat celor mici, unde vor putea sa pedaleze in voie cele mai cool biciclete pentru copii.

biciclete

Vei putea sa participi la o multime de activitati, printre care:
• Bike testing
• Plimbari si Parade
• Bike Trial
• BMX stunt show
• Campionatul International de Bike Polo
• Vintage Bike Expo
• Kids Area
• Marathon Cycling
• Concursuri si tombole

Daca esti ciclist pasionat, nu ar trebui sa ratezi Salonul Bicicletei 2018. Vino pe 9-11 Martie la Romexpo si profita de aceasta ocazie la maxim!

rca-ieftin.ro