Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge au ajuns si in Romania

Lansarea celor doua smartphone-uri în România a venit la scurt timp după lansarea din Barcelona.

IMG_3356

Prezentarea a fost deschisă de către Colin Wright, speaker TEDx, blogger și călător full-time. El ne-a povestit cum tehnologia l-a ajutat să-și îndeplinească visul – acela de a călători prin toată lumea, și cum, cu ajutorul tehnologiei, a reușit să mențină legătura cu toți oamenii pe care i-a cunoscut pe parcursul celor 10 ani de când călătorește.

IMG_3323
Apoi toată atenția a fost îndreptată către Galaxy S6 și S6 Edge.
La ambele device-uri spatele este realizat din sticla și este colorat folosind o tehnologie specială, astfel încât spatele pare că este în două culori.

IMG_3360

Camera foto funcționeaza foarte bine în condiții de lumină slabă. Object tracking autofocus urmărește subiectul în mișcare pentru a realiza fotografia perfectă. Camera foto frontală este de 5MP și captează cu 60% mai multă lumină decat Galaxy S5, iar camera foto principală este de 16 MP cu stabilizare optică.

IMG_3391

Procesorul Exynos este pe 64 de biți și este cu 25% mai performant decat procesorul de pe Galaxy Note 4.

Display-ul este cel mai bun de pe piață, QHD SuperAmoled cu o densitate a pixelilor de 577ppi – cu 77% mai mulți pixeli decat pe Galaxy S5.

IMG_3389

Mai multe detalii despre cele două device-uri în materialele video de mai jos filmate la Mobile World Congress din Barcelona:

IMG_3411