Scaunele de gaming: comoditate în fața computerului

Pe zi ce trece ne petrecem tot mai mult timp așezați în fața computerului, fie pentru studiu, fie pentru muncă, fie pentru vizionarea de filme, fie pentru a juca jocuri. Deși nu pare așa, lipsa unor scaune adecvate ne poate afecta sănătatea, provocându-ne dureri de spate, contracții, disconfort la încheieturi etc.

Din acest motiv, vrem să vă sfătuim ca, înainte de a începe o sesiune de joc să vă asigurați că aveți un scaun confortabil, ergonomic, care să vă permită să stați într-o poziție corectă în fața computerului. Deși oamenii au impresia că scaunele de gaming sunt un lux pentru pasionații de gaming, realitatea este cu totul alta.

Scaunele de gaming sunt o reală necesitate pentru aceștia. De aceea, achiziționarea lor este imperios necesară pentru protejarea sănătății. Totodată, atunci când se aleg scaunele de gaming, trebuie ținut cont în primul rând de calitate.

Dacă vă doriți scaune de gaming de calitate, la un preț foarte bun, este indicat să intrați pe promotii-scaune.ro, magazinul online unde veți găsi scaune potrivite nevoilor voastre. Gama variată de scaune din acest magazin vă va permite să vă alegeți scaunul de gaming cel mai potrivit pentru voi.

Înainte însă a achiziționa un astfel de scaun, considerăm că este bine să aflați de ce este necesară utilizarea unui scaun de gaming și de ce aspecte trebuie să țineți cont atunci când luați decizia de a vă achiziționa unul.

Sunt scaunele de gaming cu adevărat necesare?

Mulți susțin că scaunele considerate  scaune de jocuri poartă pur și simplu acest nume pentru a putea fi vândute la un preț mai mare, dar că sunt pur și simplu un capriciu. Este adevărat că există multe alte scaune pe piață care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți poziția în fața calculatorului, totuși, scaunele pentru jocuri sunt destinate unor persoane care doresc să aibă parte de cel mai mare confort, astfel încât acestea au cele mai bune caracteristici, ajutându-i pe utilizatori să evite eventuale dureri și disconfortul.

De ce ar trebui să țineți cont când cumpărați un scaun de gaming?

Pentru a alege scaunele de gaming cele mai potrivite pentru voi, trebuie să luați în considerare o serie de condiții care trebuie îndeplinite:

Zona de sprijin a scaunelor

În ceea ce privește zona de sprijin sau spătarul scaunelor de gaming, trebuie să țineți cont de echilibrul dintre fermitate și confort. Scaunul pe care îl veți folosi nu trebuie să fie prea rigid sau dur, deoarece ar provoca dureri de spate. Spătarul scaunelor de gaming trebuie să mențină unghiul corect, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă împingeți înainte corpul.

Șezutul scaunelor de gaming

În ceea ce privește șezutul acestor scaune, trebuie să fie neted, fără forme exagerate care pot fi inconfortabile. De asemenea, este recomandat să dispună de o pernă pentru partea inferioară a spatelui.

Cotiere pentru scaunele de gaming

Un alt detaliu important atunci când alegeți un scaun de gaming are în vedere cotierele, care trebuie să fie reglabile atât în ceea ce privește unghiul, cât și înălțimea. Este foarte important ca brațele voastre să fie la înălțimea tastaturii atunci când scrieți sau când jucați jocuri video.

De asemenea, este important să profitați de promoțiile existente în magazinul online amintit mai sus. Astfel aveți șansa de a vă achiziționa un scaun de cea mai bună calitate, la un preț excepțional.

În oferta acestui magazin veți găsi modele de scaune de jocuri în culori clasice precum negru, cu detalii de culoare roșie, verde sau albastru, printre altele.

Intrând acum pe site veți putea beneficia de cel mai bune oferte de pe piață, putând face astfel economie în prag de sărbători.

De exemplu, v-ați putea achiziționa un Scaun Gaming Arka Luxury B146B , negru/albastru. Acest tip de scaun este un mod arhetipal de lux cu 100% imitație de piele de cel mai înalt grad.  Are un design ergonomic care vă permite să lucrați sau să vă jucați mai multe ore, datorită poziției corecte în care este susținut spatele.

Scaunul dispune de spătar reglabil, funcție balans, piston cu gaz clasa 4, roți din nylon de înaltă rezistență, pentru a vă asigura stabilitatea atunci când jocul se intensifică.

Așadar, vă recomandăm să intrați numaidecât pe site și să vă achiziționați un scaun care să vă permită să aveți parte de comoditate în fața computerului. Spor la cumpărături vă dorim!