Ține cont de hazard, chiar dacă joci pe strategie!

Află cum poți să-ți crești șansele de câștig la cazinou, adoptând 5 idei de strategii care sunt, cu adevărat, surprinzătoare

Jocurile de cazino se bazează în mare parte pe noroc. Nimeni nu știe ce cărți are în față atunci când joacă poker, de exemplu; nici măcar cei mai buni jucători nu pot să is idea seama. Aceasta este ideea de la care trebuie să pornim atunci când ne elaborăm strategiile de joc (pentru că, mai devreme sau mai târziu, aceste strategii trebuie să ia în calcul și hazardul).

În plus, fiecare jucător are un stil unic de joc, ceea ce înseamnă ca strategia lui este individualizată. Altminteri, chiar ar fi plictisitor să jucăm cu toții în același mod. Așa că, amintește-ți să iei întotdeauna elementul “noroc” în calculele tale atunci când îți gândești o anumită strategie.

Strategii de joc care îți pot crește șansele de câștig

Există o serie de strategii care te pot ajuta să reduci avantajul casei, astfel încât să îți crești propriile șanse la câștig. Bazându-ne pe stilul “nu riști, nu câștigi”, iată care sunt cele mai interesante 8 strategii la cazino.

Mai bine nu mai juca Blackjack standard niciodată

Chiar dacă este un joc respectat printre jucători, în versiunea standard, șansele de câștig sunt foarte mici. De exemplu, probabilitățile de câștig sunt de 6:5 (la jocurile cu un singur pachet de cărți) și de 3:2 (la cele cu 6-8 pachete de joc). Ca să răstorni toate calculele în acest joc, îți recomandăm să joci versiunea de Spanish 21.

Se joacă cu 48 de cărți (în loc de 52, cât are pachetul normal) și fără cărți care sunt de 10 puncte. Ai un avantaj al casei de 3% (față de 1%, cât este în versiunea normală), dar avantajele sunt date de faptul că tu, iar nu dealerul, câștigă atunci când fiecare are 21 în mână. În plus, are și o variație foarte bună, așa că poți câștiga o grămadă de bani!

Joacă doar contra dealerului ori de câte ori este posibil

Atunci când joci contra dealerului, în camere live, nivelul de volatilitate este mai ridicat la blackjack (dar numai dacă ai norocul să fii doar tu la masă). Avantajul tău nu se oprește aici, dat fiind faptul că, fiind foarte puține persoane la masa de joc, șansele de extragere a unor cărți cu valoare ridicată sunt foarte crescute. Vei reuși să scazi avantajul casei și dacă joci într-un stil conservator.

Pariază pe toate liniile de plată când joci la păcănele

În momentul în care joci pe o singură linie de plată (o activezi), șansele de câștig sunt reduse la minim. De altfel, nivelul procentului de câștig este ridicat doar dacă toate liniile de plata sunt active. Gândește-te că, din punct de vedere al RTP-ului, o valoare de peste 96% echivalează cu avantajele oferite de jocurile de ruletă și blackjack (Spanish 21).

Multe dintre cazinourile din România le oferă jucătorilor bonusuri (ceea ce înseamnă șanse în plus atunci când joacă sloturi). Dacă vrei să ai parte de și mai multe oportunități de câștig, atunci accesează jocuri ca la aparate gratis online și testează sloturile care te interesează în mod gratuit.

2 din 3 pariuri la ruletă să fie de tip exterior și plasate simultan

Mulți jucători de ruletă preferă să joace pe “combinații sigure”, așa cum sunt pariurile pe un singur număr. Dacă joci în varianta standard de ruletă, atunci pariază pe combinații de genul “roșu sau negru” ori “ par sau impar” (cotele de plata sunt de 2:1). Dar, dacă joci pe 2 grupe (pe 24 de numere în loc de 18 numere, cât este normal, în pariurile standard, atunci vei beneficia de șanse mult mai mari de a-ți umple buzunarele.

Așteaptă 17 secunde înainte de a face următoarea rotire la sloturi

Este unul dintre sfaturile oferite de experții în păcănele, care au identificat acest număr pe baza unor încercări aprofundate. Valoarea este dată de faptul că 17 este un număr prim, iar algoritmul de randomizare a oricărui slot se bazează pe numere prime. În 17 secunde, RNG-ul slotului are timp să efectueze cicluri cuprinse între sute și mii de noi jucători, mai ales dacă discutăm de păcănele cu jackpot progresiv.

Dacă vei implementa aceste elemente în strategia ta de joc, cu siguranță că o să ai parte de mai multe șanse de a câștiga în mod constant. Nu uita, totuși, de hazard, care este prezent în toate și care are o influență asupra strategiei tale!